25 Δεκεμβρίου 2009

Β-*

Το αγαπημένο μου χόμπι, ΤΕΛΙΚΑ, δεν είναι το γκραφφίτι, όπως φυσικά όλοι ξέρετε και μου το υπενθυμίζετε σε καθημερινή βάση, χειροτερεύοντας την ήδη καταθλιπτική μου διάθεση και δίνοντάς μου ταυτόχρονα δύναμη να ξαναγίνω καλύτερα(δεν ξέρω πως το κάνετε αυτό!), αλλά πώς να φτιάξω την σο'υπερ επιχειρήση στην οποία: θα είμαι εγώ μάλλον το αφεντικό, θα είναι αποτέλεσμα της σχεδόν ανύπαρκτης πλέον δημιουργικότητάς μου και θα είναι όσο το δυνατόν άσχετη με την αρχιτεκτονική(7.5 χρόνια σπουδών άλλωστε δε θεωρούνται επένδυση!) ή μάλλον το χόμπι μου είναι πώς να σκέφτομαι πιθανά σενάρια επιχειρήσεων, εύκολα καταρριπτόμενων, ώστε να έχω δικαολογία να μην κάνω τίποτα στην πράξη (ναι λαρύγγι, είμαι φυγόπονος!). Το νέο μου πρότζεκτ λοιπόν είναι τα παιδικά παραμύθια! Ε ναι λοιπόν! Σκέφτηκα τι θα γίνω όταν μεγαλώσω! Πραγματικά θέλω αυτή τη στιγμή να μοιραστώ μαζί σας τις ιδέες μου, αλλά (δεν κάνω πλάκα!) φοβάμαι μήπως τις αντιγράψει κανένας! Πάντως αυτή τη φορά πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω το σκοπό μου! Ούτως ή άλλως το άει κιού μου είναι κοντά στων μικρών παιδιών και το στυλ μου το ίδιο! Σαν παιδιού δημοτικού θα έλεγα! Ο Αμοκ, που κάνει τέλειες ίσιες γραμμές και έχει απίστευτα σκιλς αλλά δεν έχει βγάλει ούτε δραχμή απ'το γκραφφίτι(κατά λάθος είναι ρήαλ και πιούρ!), θα τρελλαθεί όταν δει να πουλάνε τα βιβλία μου σαν τρελλά κι εγώ να πλουτίζω, ενώ προχθές δε μπορούσα να τραβήξω με τίποτα ευθεία γραμμή και πραγματικά κρατήθηκα για να μην τον βάλω να την κάνει αυτός(δηλαδή να μου κάνει το κομμάτι,δηλαδή μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό!)! Τα σκατά ξεχύνονται απ'τα μάτια μου πλέον κι αν δεν ξαναγίνω όπως πρώτα μάλλον θα αυτοκτονήσω! Βέβαια κι αυτό δύσκολο θα μου είναι! Τον Απρίλη λιποθύμησα επειδή έκοψα με κοπίδι λίγο τον αντίχειρα του αριστερού μου χεριού και είδα το αίμα! Επίσης δε θα το κάνω, γιατί μ'αρέσει να μιλάω στον μπέλε, χωρίς καμία διαμεσολάβηση σκέψης! ΤΕΛΙΚΑ αυτό είναι που γουστάρω περισσότερο να κάνω! Αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να είμαι επαγγελματίας συνοδηγός του μπέλε! Η φώτο είναι απ'τη ρώμη. Πριν λίγο μπήκα στο σάητ που αναφέρει δίπλα του ο υποφαινόμενος δημιουργός του, ονόματει RAP(είσαι θεός αν έχεις αυτή την υπογραφή) και τελικά Η δημιουργός του είναι και συνάδελφος! Αναφέρομαι στη νέα επαγγελματική μου κατεύθυνση!

2 σχόλια:

moody allen είπε...

δεν ξερω τι ειναι πραγματικα πιο επικινδυνο.
το κομιτ το σουασαηντ ή το συνοδηγειν υπο του μπελεμου?
παντως εμενα μ'αρεσει η ιδεα σου.
δε λεω οτι θα πετυχει αλλα μ'αρεσει παρα πολυ.
και επειδη το μεγαλυτερο μου ειδωλο μετα απο εσενα ειναι ο ευγενιος τριβιζας, θα ειμαι δυο φορες πιο ευτυχισμενος [2x0=0, βεβαια, αλλα δε γαμιεται] αν εφαρμοσεις τις ιδεες σου σε παιδικες ιστοριες.
ανωμαλε.
παντως -και ολοκληρωνω την τοποθετηση μου-
πιστευω οτι πρεπει να γινεις προφεσιοναλ καραοκι σινγκερ και τιποτε αλλο αλλα θα σε αγαπαω οτι και να γινει.ρτμ, ειμαστε μαζι σου.

wake είπε...

rtm γυρνα πισω, το graffiti σε χρειάζεται..!
παντως να ξερεις εκανα service το tipo, φρενα φωτα λαστιχα...
ετοιμασου λεεεεεεμε!!