14 Ιανουαρίου 2010

Το Σαββατο μη με ενοχλησετε.

Γιατι αυριο Παρασκευή θα ξυπνησω 7 το πρωι θα οδηγησω μεσα στην κινηση για να ειμαι 8 :30 στο δικαστηριο, οπου εκει θα δικαστώ για διακεκριμένη φθορα δημοσιας περιουσιας, με ποινικη διωξη απο 3μελές πρωτοδικειο.

Εκει, αφου εχω δωσει 300 ευρω παγιο σε δικηγορο, θα πρεπει να γινω ρομπα μπροστα σε δικαστες, αστυνομικους-μαρτυρες κατηγορίας και παπάδες.Για να γλιτωσω πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι καλλιτεχνης, θρησκος και ευσυνειδητος πολίτης που βρεθηκε σε μια στιγμη ανωριμοτητας.(μαλλον θα καταφερω μονο το τελευταιο)

ΑΝ τα καταφερω θα πάρω τον Αντρεα, ο οποιος εχει να μου διηγηθει τουλαχιστον 17 καινουρια τρελα επεισοδια με το αμορε.Θα ξαναδιανυσουμε ολη τη Θεσσαλονικη για να ξεκινησουμε για Βολο.Τα Τεμπη ειναι κλειστα, θα κανουμε 5 ωρες κωλοδρομο.Μιλωντας.

Αφου φτασουμε βολο θα πρεπει να ξεφορτωσω ολα τα πραγματα, να ξανακάνω βαλιτσα, να μαζεψω 3 απο εσάς και να ξεκινησουμε για αθηνα.Επειδη εχω να σας δω καιρό θα μιλάμε ασταματητα και θα ακουμε δυνατα hiphop καθως κανενας δεν θα εχει θυμηθει να παρει ενα cdaki του μελ μαζι του.Στο δρομο θα εχει κινηση, κατι διαβασα και για αγροτες και κάπως ετσι θα πλησιασουμε το κέντρο της Αθηνας.Μιλώντας.Πολυ.

Τοτε θα ειναι Παρασκευη βραδακι και στους δρομους θα γινεται της Ποπης.Θα φτασουμε στο bios στο παρα πεντε, δεν θα βρισκω να παρκαρω για 20'.
Στο bios θα μου φυγει ολο το αγχος, θα αραξω να ξαναδω επιτελους Larrygus καιΥorgo mc και θα δωσω 40-50 ευρω σε cuba libre γιατι έτσι.

Kατα τις 5 τα ξημερωματα θα είμαι μεθυσμένος και θα οδηγησω μέχρι το Mαρουσι, οπου και θα κάνω sex για πρωτη φορα το 2010 ελπιζοντας πως δεν είμαι ο μονος.
Mετά θα φαω, θα παιζω με το γατο και μεχρι τις 7 30 δεν θα με παιρνει ο υπνος.

Tωρα που το ξανασκεφτομαι, ισως η αυριανη μέρα να ειναι ευκολοτερη αν τελικα ΔΕΝ αθωωθω.

4 σχόλια:

μελ είπε...

θες να παίξεις κατευθείαν με τον γάτο του σίμου και να μην κουραστείς καν?

wake είπε...

αν αυριο με μπουντρουμιασουν υποσχεσου οτι θα μου αφιερωσεις τραγουδι κι οτι θα μου φερνεις στο κελι το γατο του σιμου μια φορα την εβδομαδα.

wake είπε...

μελ ο γατος του σιμου ειναι μαλλιαρος?

marietta είπε...

alli mia trixa sikwthike....
omologoumenos spoudaio post