25 Φεβρουαρίου 2010

Είμαι... λίγο περίεργος!

Το γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό μου επιβεβαιώνεται από τα προηγούμενα ποσστ! δε γίνεται να γίνω μηχανικός, άρα ζω κάτι φανταστικό, άρα μπορώ να κάνω ότι θέλω, όπως στα όνειρα.



Οπότε θέλω:


1. Το μπλογκ μας να γίνει αναλογικό. θα κολλάμε σημειώσεις και στικερς και αφισακια απεναντι απ'το κοκουν, στο αχίλειον. Όσοι είμαστε μακριά απ'το βόλο θα στελνουν ρομαντικό γράμμα με το ποστ μας στους βολιώτες ξάγρυπνους φρουρούς ζαχαρή και σίμο, οι οποίοι θα τα κολλάνε στο αχίλλειον. έτσι θα γίνουμε και ΦΕΗΜΟΥΣ και θα γαμαμε πολλα μουνια στο βόλο!ίσως και αλλού! ο παρακάτω τύπος έκανε αναλογικό μπλογκ στο χωριό του.

















2.Θέλω να γίνει η τουαλέτα του μπέλε και του σίμου, σαν την παρακατω, για να μπορέσω να την απολαύσω σαν αρτιέμ που είμαι, όταν θα με φιλοξενήσουν! η φιλοξενία δεν είναι απειλή. είναι υπόσχεση!



















3. θέλω σταμάτη λάσκο, δηλαδή sive one, να μπει 50κι1 και να δω ποστ του, γραμμένο με το προγραμματάκι που μιλάς και αυτό δακτυλογραφεί! αούγκςνε λάσκο, θα σε κάνω όλο το βράδυ ταγκ στα ποστ μου, και όσοι σε γκουγκλάρουν για να δουν δουλειές σου, θα βρίσκουν μόνο τα ανώμαλα πράγματα που γράφω για σένα!


4. Θέλω να βγουν γυαλία ηλίου, που μπροστά θα'χουν τα μάτια του ζαχαρή!θα τα φοράς κι ενώ μπορεί και ναχεις κλειστά τα μάτια σου, θα'σαι ζαχαρής! σκέψου! ....... καλημέρα ορχίδια!

2 σχόλια:

μελ είπε...

πωπωπω

μαλακα αρτιεμ, μολις ξύπνησα και έχω ένα χαμογελο στο κεφάλι μου σαν να μου το σκαλίσανε με μυστρί.

και σε ρωτάω, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?!?!?!?! ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΤΙΕΜ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ?!?!?!

ΝΑΤΟΣ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

μαλακα είμαι τόσο χαρούμενος για σένα

πραγματικά

βλέπω αυτήν την σκατόφατσα και πάλι με τα πρησμένα μάγουλα και το μικρό δαχτυλάκι να περιεργάζεται το άπειρο και νιώθω ισορροπία.

αχ ρε ηλιόπουλε, είμαι πολύ χαρούμενος για σένα μαλάκα, αλήθεια.

σαν να λύθηκαν τα μάγια, ή κατι τέτοιο!

:)

moody allen είπε...

η ανισορροπια του αρτιεμ ειναι απαιτουμενη για την ισορροπια του συμπαντος.
αρτιεμ μη στεναχωριεσαι για τιποτα.
εισαι αρχιτεκτονικο αριστουργημα απο μονος σου:
μυτη και χωρος,
παραμετρικος δακτυλισμος,
επεκταση μυστακιου,
επεξεργασια κυριας οψης:
στηθος-τριχες-πατερν