27 Μαΐου 2010

το συνδρομο του μεγαλου αλεξανδρου

εβλεπα τις προαλλες το ντοκυμαντερ του εξαντα για την αργεντινη. πολυ καλο.
ηθελα και γω να μαθω τι εγινε εκει κ να καταλαβω γιατι ολοι λενε οτι θα γινουμε σαν την αργεντινη. μεχρι τωρα νομιζα οτι εννοουσαν πως θα παιζουμε το ιδιο καλη μπαλα.

και σκεφτομουν το εξης. την αργεντινη και την υπολοιπη νοτια αμερικη, την πηδηξε η βορεια αμερικη. βορρας εναντιον νοτου. σημειωσατε 1 μηδεν. βεβαια, αν θυμηθουμε και κολομβιες, βολιβιες, κλπ του νοτου χωρες, τοτε το σκορ ανεβαινει πολυ.

τωρα, κατι αντιστοιχο νομιζω γινεται και στην ευρωπη. οι βορειοι πηδανε τους νοτιους. ηδη το σκορ ειναι 1 μηδεν και προχωραμε κ για το 2ο γκολακι. βλεπε ισπανια.

μα, οι βορειοι της αμερικης, προερχονται καταβαση απο τους βορειους της ευρωπης. σωστα ε;. ετσι νομιζω. και οι νοτιοι, απο τους νοτιους της ευρωπςης. κοιτα να δεις.

2 περιπτωσεις (συμφωνα με δογμα ζαχαρη) ειναι υπεραρκετες για να βγαλουμε τον κανονα που θα γνωρισει, μεσα απο αυτο το μπλοκ, και ο υπολοιπος κοσμος.

== υπαρχει εωνια κοντρα βορειων νοτιων της ευρωπης και παντα οι πρωτοι πηδανε τους 2ους.

ονομαζω λοιπον αυτο το φαινομενο ως "το συνδρομο του μεγαλου αλεξανδρου" γιατι πρωτος αυτος ξεκινησε απο το βορρα, την πατριδα μου, και πηδηξε ολο το νοτο, αθηνα, σπαρτη, θηβες κλπ. (και συνεχισε φυσικα και στον υπολοιπο κοσμο).

α, να πω κ κατι αλλο που σκεφτομουν χθες. εχω σχεδον καταληξει οτι η μη ενταξη στο χωροχρονικο σου παρον ειναι βασικη προυποθεση για να εξελιχθεις ως ατομο, να προκοψεις με απλα λογια. η ταση φυγης που σου δημιουργειται λογω της αδυναμιας σου να συμβαδισεις με αυτους\αυτα που υπαρχουν\γινονται γυρω σου σε οδηγει σε αναζητηση νεων εργαλειων αναλυσης κ ενταξης, νεων παρεων κλπ. εγινα κατανοητος νομιζω.

αρα, οι πετυχημενοι του παροντος ειναι οι κομπλεξικοι του παρελθοντος.
ειναι βασικη θεωρια εξελιξης της προσωπικοτητας. θα πρεπε να χε γραψει κ καποιος δαρβινοσ για την εξελιξη αυτη. και οι αποτυχημενοι του παροντος, οι σουπερ σταρ του μελλοντος. για αυτο και διαλεγω τετοιους για φιλους μου. επενδυση. α, ποσο μπροστα ειμαι το ατομο.

καπου εδω τελειωσα. για 2η φορα σημερα. κ αρχισαν να μου κοβονται τα γονατα οπως εχει πει και ο αημνυστος πατερας μου. οχι, ζει.

τωρα που ξαναδαιβασα το ποστ, νομιζω δεν εχει κ πολυ νοημα ή εστω ενδιαφερον. αλλα παλι, γιατι να μην εκμεταλευθω την ευκαιρια της δημοσιευσης χωρις ριβιου; τζαμπα ειναι.

8 σχόλια:

dipyadeep είπε...

ρε κουραδιανε, ρε κουραδιανε

astrap είπε...

kalws i kakws san paok mas pidan oi notioi.mia agwnistiki o olumpiakos.allazoun ta pramata.
pidaei k o ftwxos.
deuteron,merikes fores to na ksereis ti ginetai gurw sou se voithaei na kaneis ena vima parapera.alliws mporei na kleinesai spiti sou gia 50 xronia,mia mera xairesai pou anakalipses tin mixani k na vgaineis eksw k na se pataei autokinito.
einai i deuteri ekdoxi.
triton.pote tha pame gia kafe?

BlameMe είπε...

once paoktsis, forever paoktsis.

koita, se antithesi me ta upoloipa, o apantaxou notos pairnei ekdikisi apo ton vora stin mpala. vlepe latiniki me voreia ameriki, notia europi (ispania portogalia italia) me voreia europi kai loipa. 'h panathinaikos me doksa dramas. oi notioi einai kaliteroi stin mpala astrap. allakse omada.

na pame gia kafe opote theleis. pes tin poli na sou po ti mera.

rtmone's complex είπε...

πάντως εμένα, τον ιωσηφίδη, το μελ και τη λόπι μας πηδάνε βόρειοι!

simause είπε...

αριστουργηματικο ποστ κουραδιανε. το κιμαντέρ το πηρες απο εφημεριδα ή το κατεβασες? αν το κατεβασες, θα μου χωσεις κανενα λινκ γιατι δεν το βρηκα?

BlameMe είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=g91nP509-0U&feature=PlayList&p=98EDD1D75AE67F9D&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

BlameMe είπε...

το τανγκο της οργης λεγεται

simause είπε...

θενκσ

(πωπω, παλι θα εκνευριστω και θα τα λεω θυμωμενος στο ζαχαρη και θα με κραζει και θα με λεει προβατο και ανευθυνο και θα φερει παλι εκεινα τα μοναδικα επιχειρηματα -που ειναι συνηθως απλα το αντιθετο, αλλα παντα στεκουν- και θα καταληξω απογοητευμενος να διαβαζω για τις μεταγραφες του αρη.το εχω μαθει απ'εξω.)