30 Μαΐου 2010

ενταξει δεν μπορω να κρατιεμαι

οκ, ειναι μιζερο να μιλαμε για τα οικονομικα κ τις μαλακιες αυτες. το ξερω και μπορειτε να με βρισετε και να με πειτε ξενερωτο. δικιο θα χετε.

αλλα μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι. το πανω αυτη τη φορα.

βλεπω και ακουω (χωρις να θελω, αληθεια) για ενοχους και δικαζομενους και φταιχτες και διαπιστωνω οτι οι πολιτικοι ετοιμαζονται να δικασουν καποιους συναδελφους του.ς

στην αρχη σκεφτηκα οτι οκ, απλα ψαχνουν καποιους για να κραξει ο κοσμος, για οσα διαπιστωνει (τωρα, με καθυστερηση) οτι εχουν γινει εδω και χρονια, κ να ξεχαρμανιασει

τωρα που το ξανασκεφτομαι ομως, φοβαμαι οτι οι τρομπες αυτοι εχουν καταλαβει οτι δεν προκειται να σωθει τιποτα, οτι παιζει τρελο φουντο και δεν μπορουν να κανουν τιποτα για αυτο. και ετσι, απλα ετοιμαζουν αυτους στους οποιους θα πεσει το κραξιμο για αυτα που θα γινουν στο επομενο διαστημα. βρισκουν δηλαδη σιγα σιγα τους φταιχτες για τα εγκληματα που δεν εχουμε συνηδητοποιησει (τι ρημα ειναι αυτο, για ονομα, γαμω την ορθογτραφια μου μεσα) ακομα.

το πλοιο παει για ξερα, ο καπετανιος το ξερει, οπως ξερει οτι δεν αλλαζει και κατι πλεον, και εχει αρχισει να στελνει τηλεγραφημα στη βαση του οτι ο υποκαπετανιος (πως στον πουτσο λεγεται) εκανε μαλακια. οι 2 κυριοι μαλωνουν για το ποιος φταιε ενω ταυτοχρονα, προχωρανε προς το ελικοπτερο το οποιο ετοιμαζεται για απογειωση. καπως ετσι, γλαφυρα. οι αλλοι οι μαλακες, χορευουν στην πιστα και κανουν βουτιες στην πισινα.

ολοι το γνωριζουμε και απο τιν καθημερινοτητα μας. οταν μαλωνουμε εντονα για το ποιος εκανε τη μαλακια, τη ζημια, σημαινει οτι ξερουμε πως δεν διορθωνεται. αλλιως θα το φιξαραμε και θα βγαζαμε το σκασμο. γνωστος κανονας.

ποσο για τον πουτσο. ποσο πια.

δεν ξαναγραφω για αυτο το θεμα. προμισ.

4 σχόλια:

moody allen είπε...

οχι, να γραφεις. μη φοβασαι τους κομπλεξικους κουλτουριαρηδες (τον μελιδη). το μπλογκ ειναι πολυδιαστατο.
ερμαφροδητο.ευπροσηγορο. πολυδιαστατο.βενζινακατο. δεν ξερω τι σημαινουν/ αλλα ειναι αυθεντικο.
να γραφεις.

Angelis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mr_switters είπε...

φακιν ινσαητφουλ κουρε μου..

γράφε κι όποιος σου πει τιποτα θα του σπάσω τον αυχένα (μελ)

mr_switters είπε...

ΥΓ αν είχες μία δεκάρα για κάθε φορά που ξεστόμιζες τον τίτλο , και πλούσιος θα ήσουν και οι περισσότερες σχέσεις σου θα χαν κρατήσει πάνω από 50 δευτερόλεπτα κ δε θα αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν να χει ξεβάψει λίγο όλο το τζην σου, εκτός από κείνο το σημείο νεξτ του δε ζίπερ..