11 Σεπτεμβρίου 2010

Τινος




καθως βολταρουμε στο λιμανι βλεπουμε εναν ποδηλατοδρομο. ρε μπραβο, ποδηλατοδρομος
σε νησι. πολυ μπροστα οι ανθρωποι. και με κολωνακια για να διαχωριζεται απο τον δρομο..

φυσικα δεν ηταν ποδηλατοδρομος. ηταν γονατοδρομος. για να ανεβαινουν οι πιστοι με τα γονατα μεχρι την παναγια. θεικο. και πληρωνεις και πας με τα γονατα. πολυ μπροστα.

η τινος εχει ωραιες παραλιες, ωραιους λοφους/βουνα με πρωτης ταξεως θεα. γενικα σκιζει.

και ειναι το καλυτερο μερος για επενδυση. σκεφτειτε το λιγο.

αυτη τη στιγμη ειναι το Νο 1 μερος θρησκευτικης λατρειας στη χωρα (θα το καταλαβετε αν πατε) αλλα τουριστικα ειναι χαμηλα. τωρα καντε την αναδρομη. τα μερη που πριν απο μερικες χιλιαδες χρονια ηταν τοπ στην θρησκευτικη λατρεια τωρα εχουν τρομερο τουρισμο και αρα μεγαλη αξια (δελφοι, κλπ). αρα, αγοραζεις τωρα στη τινο και τα τρισεγγονα σου ειναι ζαμπλουτα μετα απο 100-200 χρονια. τρεχτε.


επισης, οι αθηναιοι ειναι ηλιθιοι. το τσιμεντο τουσ εχει αλλοιωσει τον εγκεφαλο, εχουν χασει καθε επαφη με τη φυση και αισθηση του μετρου. (Ταχει πει και ο εριχ φρομ).

ριχνει χιονονερο και νομιζουν θα στρωσει 3 μετρα χιονι κ φορανε αλυσιδες στα τζιπ τους. βρεχει και νομιζουν οτι θα ερθει τυφωνας, κλεινονται στα σπιτια τους και κανουν ασφαλεια ζωης. βλεπουν μελισα και νομιζουν οτι ειναι μουσουλμανος εξτρεμιστης αλα 9/11... πανικος χωρις λογο. και λογος χωρις πανικο. θα πρεπε ολοι να πηγαινουν καταναγκαστικα εργα στην επαρχια. και κυριως στο νομο θεσ/νικης. για να μαθαινουν και λιγο μπαλιτσα. τι λες μπελε μου?

Δεν υπάρχουν σχόλια: