23 Απριλίου 2011

chinese facebook

δεν εχουν facebook, δεν εχουν twitter, blogspot, youtube, youporn και δεν ξερω και γω τι αλλο τους λειπει...αλλα εχουν offline facebook.



την πρωτη μερα, στην κεντρικη πλατεια (people's square) πετυχα κατι θειους/θειες να βολταρουν γυρω απο σελιδες Α4 γραμμενες - φυσικα - στα κινεζικα. ειδα ακομα θειες να καθονται παραμερα, δυο-δυο, και να ανταλλασουν πρωτα τις σελιδες αυτες, και μετα τα κινητα τους.







και μετα εμαθα τι παιζει.

καθε σαββατοκυριακο, μαζευονται στη συγκεκριμενη πλατεια, απο ολοκληρη την πολη, με τα βιογραφικα των παιδιων τους, χωρις τα παιδια τους, και οργανωνουν προξενια. ο κοσμος γυριζει, βλεπει, διαλεγει, και σημειωνει το τηλεφωνο.

μετα ειδα και την πιο γκλαμορους εκδοχη. σε μια διπλανη πολη, "τουριστικο θερετρο" ντεμεκ. οργανωμενο ιβεντ. με σπονσορες και την παρουσια των ιδιων των παιδιων. με σελιδες που ηταν ακριβως ιδιες με αυτες του φεησμπουκ. μερικοι τις ειχαν κανει και κορνιζες και τις κουβαλουσαν πανω τους. αυτο και αν ηταν. μαλιστα καποιοι απο αυτους του μερικους αυτοπαρουσιαζονταν κιολας και ηταν κοσμος γυρω τους και τους ακουγε. απιστευτοι.









τα κοριτσια που ρωτησαμε, μας ειπαν γενικα οτι εχει επιτυχια αυτο. και δουλευει καλα. αν σου αρεσει καποιος, του τηλεφωνεις για να συναντηθητε, να τον δεις απο κοντα κλπ κλπ. σεξ δεν ξερω ποτε κανουνε βεβαια. δεν μου φανηκε οτι παιζει στο 1ο ραντεβου. αλλα απο πεσιμο τα πηγαινανε καλα. εμενα μου την επεφταν καθε βραδυ τουλαχιστον 4-5 γκομενες. οι κακες γλωσσες βεβαια, ειπαν οτι τα κοριτσια αυτα ηταν εκδιδομενα και απλα τους ενδιεφεραν τα λεφτα μου. αλλα, ετσι δεν ειναι ολες οι γυναικες? δεν βλεπω τη διαφορα...μεγαλο σουξε λεμε.

ο ζουκενμπεργκ απλα ειχε ταξιδεψει πολυ πριν απο μενα σε αυτο το μερος. μια ακομα ψηφιοποιηση παλαιων και δοκιμασμενων πρακτικων και εθιμων, η οποια γεμισε με χρυσαφι, σαμπανια και sillyκονη τον εμπνευστη της. γιατι παντα αργω γαμω τη μου.

ευτυχης καταληξη




(2 κεφαλια | 1 σωμα, 2 ποδια. το τελειο ζευγαρι | ζητω ο κομφουκιος)

κολημα με το μιξτεηπ της συγχωρεμενης. η συγχρονη τεχνολογια προσφερει μοναδικους τροπους για να γινονται τα μνημοσυνα, οφειλω να ομολογησω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: