9 Μαΐου 2011

νεο σεσιον

το να κλεβω εξυπνες ιδεες ειναι η καλυτερη μου.

με μια τετοια λοιπον, εγκαινιαζω ενα νεο σεσιον στο μπλοκ, με τιτλο, "η ζωη σου απο τωρα μεχρι να γινεις 50 χρονων". την ιδεα της Α.Μ.

θα πρεπει να το γραφει ο καθενας αυθορμητα, με τη μια, και χωρις διορθωσεις.

παρακατω, μπορειτε να διαβασετε τη δικη μου μελλοντικη αυτοβιογραφια.

----------------------------------------------------------

Τον Ιούλιο του 2011 μου απαντούν από τη δουλειά αρνητικά στο αίτημα για 6μηνη εκπαιδευτική άδεια. Στη συνέχεια παραιτούμαι και αμέσως μετά το μετανιώνω αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι. Φεύγω στο Βερολίνο για να βρω την κοπέλα μου και να κάνω ένα καινούργιο, ένα νέο ξεκίνημα. Δυστυχώς, το ίδιο αποφασίζει και εκείνη και με παρατάει για έναν ψηλό ξανθό γερμανό. Χωρίς να έχω άλλη επιλογή, περνώ μια διετία, 2012-2014, πλένοντας πιάτα σε εστιατόρια. Δυσκολεύομαι πολύ να τα βγάλω πέρα γιατί αναγκάζομαι να στέλνω τα μισά μου λεφτά στην Ελλάδα, στους δικούς μου, αφού ο πατέρας μου σταμάτησε να πληρώνεται τη σύνταξη του λόγο χρεοκοπίας της χώρας.

Το 2015, 14 Μάιου, και ενώ έχω κανει νέο ρεκορ πλυσιματος πιατων (453 συνεχομενα χωρις να σπάσω ουτε ένα), συλλαμβάνω μια ιδεα για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα δίκτυα υπολογιστών. Μια νέα ιδέα η οποία αναμένεται να φέρει επανάσταση στην επιστημη αλλα και στην καθημερινη ζωη των ανθρωπων. Ωστόσο, λόγω του ότι ειμαι απογοητευμένος και εξοργισμένος με την επιστημονική κοινότητα, με τους πρωην συναδελφους μου στη δουλεια που δεν με βοηθησαν να παρω την άδεια, την κοπελα μου που με παρατησε και τη μανα μου που δεν με έντυνε με ακριβά ρούχα μικρό, αποφασίζω να μην δημοσιεύσω την ιδέα μου. Έτσι, με τη μία, παίρνω εκδίκηση από όλους.

Το 2017, και ενώ έχω βραβευτεί από την γερμανική κυβέρνηση για τη συνεισφορά μου στην καθαριότητα της πόλης και συγκεκριμένα, στην καθαριότητα της γερμανικής κουζίνας, τα παρατάω όλα και πηγαίνω στη Ζυρίχη. Στο ταξίδι, γνωρίζω 3 βουδιστές μοναχούς οι οποίοι με μυούν στη θρησκεία τους και γίνομαι μαθητής τους. Από το 2017 μέχρι το 2023 διδάσκομαι τη βουδιστική τέχνη και θρησκεία. Γίνομαι ο καλύτερος μαθητής τους και πηγαίνω στο Θιβέτ για μεταπτυχιακό.

Το 2025 επιστρέφω στην Ευρώπη και εγκαθίσταμαι στο Λονδίνο όπου και ιδρύω τη δική μου θρησκεία. Μία μίξη βουδισμού και χριστιανισμού (Βουδιχισμός) όπου στις τελετές παίζεται μπουζούκι. Οι έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου με στηρίζουν και γρήγορα η θρησκεία μου γίνεται πασίγνωστη. Η 3η σε πιστούς μετά τους άθεους και τους καθολικούς. Ταυτόχρονα, ξαναβρίσκω την κοπέλα μου, αυτή που με παράτησε στο Βερολίνο, και της υπόσχομαι ότι αν γυρίσει σε μένα, θα την κάνω πιο διάσημη και από την παναγία. Πείθεται.

Το 2027 κατεβαίνω στην Ελλάδα όπου με υποδέχεται ο Πρωθυπουργός, κωνσταντίνος καραμανλής, με τιμές αρχηγού κράτους. Μετά από μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Ι.Κ. Πρετεντέρη και στους νέους νέους φακέλους του Αλέξη Παπαχελά, οι Έλληνες ενθουσιάζονται, παρατάνε την ξεπερασμένη ορθόδοξη χριστιανική πίστη τους και ενστερνίζονται τις αρχές του Βουδιχισμου. Στις εκλογές του 2028, 50 χρόνια μετά τη γέννησή μου, βάζω υποψηφιότητα και βγαίνω 1ος, αφήνοντας πίσω τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου και την μπακογιάννη. Σχηματίζω οικουμενική κυβέρνηση, στα προτυπα του αγιατολαχ, με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ και ξεκινάει ο νεος χρυσός αιώνας της χωρας μας.

2 σχόλια:

astrap είπε...

αν καπου μεσα χωσεις και τον παοκ να παιρνει πρωταθλημα θα συνεισφερω κι εγω,στελνοντας σου μπακλαβαδακια και λαμπαδες το πασχα καθως πλενεις πιατα στην γερμανια

Ανώνυμος είπε...

αστραπ, ο παοκ πιστευω οτι θα βρει θεση στο δικο σου βιογραφικο. το οποιο ανυπομονω να διαβασω. ελπιζω να μου κανεις τη χαρη.

οι λαμπαδες και τα μπακλαβαδακια παντως ειναι καλοδεχουμενα. μπορεις να ξεκινησεις απο τωρα, μαλιστα.