30 Ιουλίου 2011

50 χρόνια μετά(τη γέννησή μου)

Δεν ξέρω αν εσείς έχετε νοιώσει πότε θα πεθάνετε! Εγώ είμαι σίγουρος ότι ξέρω. Αλλά δε θυμάμαι από πότε. Θα είμαι 51 ετών. 50 κι 1. Με τρομάζει λίγο. Αλλά πολύ λίγο. Γιατί έχω μια καλή αφορμή να τεμπελιάσω λιγότερο, Το οποίο θα συμβάλλει στη μεγαλειότητα του θανάτου μου! Θα είναι πολύ κουλ στην κηδεία μου και θα περάσετε τέλεια!


Στα 50 μου θα διαπιστωθεί ότι έχω καρκίνο στον πνεύμονα. Αιτία τα σπρέη που είχα αποθηκευμένα στο σπίτι, μιας και ποτέ δεν τα χρησιμοποιούσα. Αποφασίζω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Κάνω μια περιοδεία και βρίσκω όλους τους φίλους μου στον κόσμο και την πέφτουμε σε τσιπουράδικα και γελάμε. Ο Σίμος ζηλεύει, γιατί θα ήθελε να κάνει κι αυτός τέτοια περιοδεία, άλλα δεν προλαβαίνει λόγω οικογενειακών (παντρεμένος, τρώει παντόφλα από σύζυγο 15 χρόνια μικρότερη, πατέρας 6 κοριτσιών) κι επαγγελματικών υποχρεώσεων(ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της ΔΕΗ). Με το μπέλε πίνουμε τσιπουράκι στον καινούριο ουρανοξύστη που μόλις έχτισε στο Βερολίνο. Καθόμαστε στο ρουφτοπ και συζητάμε για το 3ο έτος στο Βόλο και γκραφίτι. Μετά πάμε και σε κάποιες εκθέσεις. Το λάρυγγα το βρίσκω σε ένα χωριό έξω απ΄τη βέροια μαζί με τον κατσούπη. Με κράζουν καρκινιάρη και γυρίζουν τα πιο καφρίλικα και συνάμα γαμάτα πλάνα για το ντοκυμαντέρ"μαη φρεντ λάρρυγκας", το οποίο κοντεύει να τελειώσει. Σε όλα τα πλάνα ο λάρυγκας φυσάει πάνω μου τον καπνό (ναι, είναι μανιώδης καπνιστής) και γελάει εξηγώντας μου γιατι απέφευγε τόσα χρόνια το τσιγάρο και πόσο καλά είναι η υγεία του. Ο κατσούπης επίσης είναι ευτυχισμένος και συνέχεια παίζει με τις τζιβες στα μουσια του, τα οποία έχει κάνει ράστα, μιας και του έχουν πέσει τα μαλλιά, αλλά είναι κουλ. Με την Πηνελόπη και τη γκόμενά της πίνουμε τσίπουρο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της αφρικής, όπου έχει πάει για να υιοθετήσει ένα μαυράκι. Με βάση τη λογική, μου εξηγεί ότι με αυτόν τον τρόπο ζωής δε θα προλάβω να δω όλους τους φίλους μου και ότι θα πεθάνω νωρίτερα απ'ότι μου είπαν οι γιατροί. Της λέω ότι έχει δικαιο, αλλά σταματάει γιατί στεναχωρήθηκα. Τον ιωσηφίδη τον βρίσκω στο Τόκυο. Είναι απίστευτη η σύμπτωση γιατί τυχαίνει να εγκαινιάζει ένα χάη τεκ φουτουριστικό γκρίκλις τσιπουράδικο, που σχεδίασε με τη ζάχα χαντίντ. Στο μεταξύ είχε παραιτηθεί απ'τη δουλειά του και εντελώς αυθόρμητα έγινε ο καλύτερος αρχιτέκτονας στον κόσμο, μετά το μπέλε. Μου λέει μια σοφή ατάκα. Δεν την καταλαβαίνω όμως.





το παραπάνω το έγραψα στο σπίτι της αδερφής της πηνελόπης πριν από 2-3 μήνες. με είχε πιάσει χέσιμο, είχα κάνει παύση και για κάποιο λόγο δεν συνέχισα να γράφω!

τώρα είμαι στο νέο μου σπίτι στο λυκαβηττό, ακούω το τέκνο χόουλ του μελίδη που μου θυμίζει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, που όλα κινούνταν γύρω απ'το αμάξι του μπέλε,. μόλις χώρισα, αλλά στ'αρχίδια μου. περιμένω να΄ρθει η σιμάρα απόψε να κοιμηθούμε αγκαλίτσα με άλεξ και να στείλουμε εσεμές στο σούγκαρ για καληνύχτα, ο οποίος είναι στη σίφνο και νοιιώθω ότι είναι χαρούμενος.



επανέρχομαι στο θάνατό μου.


δε θυμάμαι τις σκέψεις μου, αλλά δε νοιάζεται και κανείς. θα πεθάνω μέσα στο αμάξι του σούγκαρ, πάνω στην καρτάλη, την ώρα που θα κορνάρει σε παρέα με ξέκολες τριτοετείς παιδαγωγίνες! θα είμαι χαμογελαστος! ο ζαχαρής θα τα παίξει, αλλά του ζητάω προκαταβολικά να νοιώσει την ενέργειά μου και να τη μεταφέρει στους άλλους. του ζητάω επίσης σαν χάρη να δίνει το 3% των κερδών απ'το πορν σάητ που θα είναι ιδιοκτήτης σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

στην κηδεία μου θέλω να γίνει ότι ήθελα να γίνει και στο γάμο μου(ξέρω ότι τον περιμένετε όλοι!). δεν έχει σημασία που θα απουσιάζω! ούτως ή άλλως και στο γάμο μου θα στηνόταν το σκηνικό για να πηδήξουν οι φίλοι μου, οπότε θα ήταν αλλού τα μυαλά τους! θέλω να ανοίξει το πάρτυ με σκληροπυρηνική δημοτικη μπάντα, μετά τζάβα σπα και μετά λάρυγκα! απλά πράγματα! λάηβ γκραφίτι καθ'όλη τη διάρκεια από τα κρου μου τους NGC, 2A, YAKUZA, ΕΣΥ+ΕΓΩ .

Μετά θέλω να εκδοθεί ένα βιβλίο με όλα μου τα έργα! Είναι λίγα, αλλά θα έχει βαρβάτο κείμενο! Γραφιστική επιμέλεια πεπόνης. συλλογή φωτογραφικού υλικού μπέλε. κρηέητιβ εμ σι. όλα τα υπόλοιπα ζαχαρής, σίμος, μελίδης, ιωσηφίδης. εξώφυλλο κεντημένο στο χέρι πηνελόπη. σάητ στο ίντερνετ άλεξ. βίντεο πρόμο κατσούπης!


κάπου εδώ έγινε άλλη μια παύση! σκάσαμε βόλο πήλιο με μπέλε, σίμο, γρουσό και σιβέ. κανονίστηκε και μπερλίν. καλά κυλάει η ζωή.


επιστρέφω.


απ'τα 27 μέχρι τα 50 μου η ζωή μου είναι αρκετά βαρετή! ζω ζωγραφίζοντας παιδικά δψμάτια και ποστάροντας στο φέης μπουκ τα κατορθώματα των φίλων μου που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. στην αθήνα ζω μόνο εγώ και ζαχαρής. είναι ο άνθρωπος που μου σώζει τη ζωή!
περιμένουμε και δουλεύουμε όλο το χρόνο, μήπως καταφέρουμε να σκάσουμε στο εξωτερικό να δούμε τους υπόλοιπους!

ευτυχώς έχω βρει τη μαγική φόρμουλα να είμαι χαμογελαστός όπως παλιά! το χαμόγελό μου χάνεται μόνο για 3 μήνες, κάθε 2 χρόνια που χωρίζω! δεν καταφέρνω ποτέ να κάνω σχέση μεγαλύτερη από δύο χρόνια! εκτός από την 39άρα με τνη οποία είμαστε μαζί για 4μιση χρόνια και κάνουμε συνέχεια ανωμαλίες! είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο μου έδωσε το κρου ρησπέκτ!

το 50 κι 1 δεν πεθαίνει ποτέ! στα 45 μου γιορτάζουμε τα 1.000.000 ποστς. μετά το θάνατό μου του αλλάζετε ονομασία σε 50 λέξεις και η εικόνα του αρτιέμ!

ο ζαχαρής λέει ότι το μουστάκα το θυμόμαστε, ενώ εμάς μετά το θάνατό μας κανείς. δεν ξέρω και στ'αρχίδια μου!

3 σχόλια:

simause είπε...

λοιπον, νεα επιπεδα αμηχανιας. οσο θα εκθειαζω τον αρτιεμ σε αυτο το κομμεντ, θα βρισκεται πισω μου, θα ξερει οτι γραφω γι'αυτον αλλα θα το διαβασει οταν επιστρεψει στην αθηνα. γαμω τον εκσυγχρονισμο. αρτιεμ εισαι θεος, οταν εισαι χαρουμενος, ειναι ολοι χαρουμενοι, εισαι η ψυχη και η ενσαρκωση του κρου, το ευτυχιομετρο του, σ'αγαπαμε. το ποστ ειναι ανατριχιαστικο. εισαι ακομα πιο θεος οταν γραφεις σε επιπεδο κουραδιανου και οταν μιλας αγγλικα σε επιπεδου μογγολου φυλαρχου (δατ'ς γουαη γουη λαβ γιου δατ ματς/δις ιζ αρτιεμ οφ αορ χαρτ). λοιπον η ιδεα του εμσι γαμαει και θελω παρα πολυ να ξανασυμμετεχω σ'αυτο το μπλογκ που κραταει με νυχια και με δοντια ο κουραδιανος τοσο καιρο, απλα φοβαμαι πως δεν μπορω να ακολουθησω τις εμπνευσεις του εμσι και του αρτιεμ. θα φανει. πραγματικα εκστασιακα ποστ και τα δυο. λοιπον η φαση ειναι βαψιμο, στριτ μπολ με σνικερς σε μπασκετα χωρις διχτακι και μπανιο τη δευτερα. και το βερολινο ειναι ο νεος βολος. υγεια καυλα και αντισυλληψη.

Ανώνυμος είπε...

πάντα έχω δίκιο
ενιότε δε, σταματάω επειδή στεναχωριέσαι

ψήθηκα πάντως, έχετε κανα καλό κορίτσι να μου προξενέψετε?

BlameMe είπε...

πωπω αρτιεμ εισαι τοσο καλος στο σεξ οσο και στο γραψιμο. το ιδιο ανωμαλη φαντασια?