31 Μαρτίου 2012

Δημοσκόπηση

αποκλειστικα για το 50κι1, μια πρωτοποριακη δημοσκοπηση. βαρεθηκαμε να διαβαζουμε τι πιστεθουν οι πολιτες για τα κοματα και τους πολιτικους. ετσι πραγματοποιησαμε μια δημοσκοπηση ρωτωντας τους πολιτικους (βουλευτες και συναφι) τι πιστευουν για τους πολιτες.

Προφιλ της δημοσκοπησης: συνολο ερωτηθεντων:852,ολοκληρη επικρατεια, τηλεφωνική, χρονικο διαστημα 25-28 μαρτιου, αφου δηλαδη οι πολιτες ειχαν πεταξει βελουτε και αλλα γιαουρτοηδη στην παρελαση.

αποτελεσματα:

-- 82% των πολιτικων πιστευουν οτι οι πολιτες ειναι ζωα και ως τετοια πρεπει να τους συμεριφερονται.

-- 75% των πολιτικων πιστευουν οτι αν δεν υπηρχε το μεγκα και το σκαι οι πολιτες δεν θα ψηφιζαν τα δυο μεγαλα κομματα.

-- 92% πιστευουν οτι αν δεν υπηρχε ο αντενα, οι πολιτες δεν θα ψηφιζαν καθολου διοτι θα ειχαν αναπτυξει σημαντικα αισθητικα κριτηρια που δεν θα τους το επετρεπαν να ασχοληθουν γενικα με τα πολιτικα.

-- 66% των πολιτικων δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι οι πολιτες ειναι νευριασμενοι, δεδομενου οτι ηδη εχουν αρχισει να μαλωνουν στισ πλατειες για τις πασοκονδ και λοιπους καθυστερημενους.

-- 95% των πολιτικων συμφωνει οτι οι πολιτες θαυμαζουν και εμπιστευονται τους πολιτικους που τους κλεβουν περιτεχνα και χωρις να τον παιρνουν χαμπαρι.

-- 80% των πολιτικων πιστευει οτι οι πολιτες ξεχασαν οτι οι πιο αχρηστοι, ηλιθιοι και ανηθικοι συμφοιτητες τους ηταν αυτοι που ασχοληθηκαν με την πολιτικη και συνεχιζουν να τους ψηφιζουν. το υπολοιπο 20% πιστευει οτι οι πολιτες δεν το ξεχασαν, απλα ειναι το ιδιο ηλιθιοι και οι ιδιοι και δεν καταλαβαινουν τη διαφορα.

-- πρωτος στις προτιμησεις των πολιτικων συνεχιζει να ειναι ο πολιτης τυπου κοματοσκυλο που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να κανει κολοδαχτυλο στο γειτονα οταν βγει το κομα που ψηφισε ο ιδιος. δευτερος ερχεται ο πολιτης που ψηφιζει - ακομα και τωρα - για ρουσφετι (οι πρωτοι ειναι καλυτεροι γιατι δεν ζητανε τιποτα).


ηρθα στην ομορφη επαρχια, εδω που χαιρεσαι να βλεπεις το χρωμα του ουρανου και τα δενδρα, εδω που λενε οτι η κριση ειναι πιο λαητ και ο κοσμςο πιο κουλ. ετσι ειναι. τοσο κουλ που ξανα μανα ασχολειται με τα πολιτικα ως σαν πρωτα αντριωμενοι χαιρε ω χαιρε ρουσφετια.

πριν ερθω, διαβαζα στο αναγνωστηριο του πανεπιστημιου, στο κεντρο. καθομαι διπλα σε γκομενα θεα. γλυκια και ζουμερη σαν πορτοκαλι. τις κανω τα γλυκα ματια, δεν μου δινει σημασια. τα γνωστα. συνεχιζω. καθως την παιρνω ματι, βλεπω το εξωφυλο των σημειωσεων της. τιτλοσ μαθηματος και απο κατω: δαπ-οικονομικο. ρε ηλιθια. ρε τουβλο. ρε γαμωτο κερατο μου. δαπ-οικονομικο? να κλεισουν αμεσως ολα τα πανεπιστημια στη χωρα. να σταματησει να εκτπαιδευεται ο κοματικοσ αυτος ανεγκεφαλος συρφετος. σε στρατοπεδα εκπαιδευσης μουτζαχεντιν στο ιραν, πιο ανοικτομυαλοι και καλιερχημενοι ειναι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: