18 Ιουνίου 2012

είμαι πολύ χαρούμενος για το εκλογικό αποτέλεσμα

για ακομα μια φορα, το κομμα που υποστηρίζω βγηκε πρωτο. το αγαπημενο μου, μονακριβο κομμα της αποχης, στο οποιο πιστευουν 39% των ελληνων, αυτού του μοναδικού λαου, πήρε την πρωτη θεση. το κομμα μας ειναι πολυ δημοκρατικο, να φανταστειτε δεν εχουμε καν αρχηγο. επισης, συμφωνουμε σε ολες τις θεσεις μας, δεν εχουμε πολυφωνια, και κανενας δεν μπορει να πει κακα λογια για μας (πλην κατι κομπλεξικων που μιλανε για αδιαφορια κλπ)... αυριο θα μας καλεσει ο προεδρος της δημοκρατιας για να παρουμε διερευνητικη εντολη, αλλα μαλλον δεν θα παει κανεις..οποτε το βλεπω για ΝΔ. ναι, τολμω την προβλεψη. Η ΝΔ θα εφαρμοσει ολες τις καλες πολιτικες που ξερει και εχει εφαρμοσει κατα καιρους. Οι ελληνες θα επιστρεψουν τα χρηματα τους απο το εξωτερικο και την ελβετια. πρωτη και καλυτερη η κυρια μπακογιαννη, σε ειδικη τελετη που θα γινει στο ζαπειο μεγαρο. ζαπειο δε πρικουελ.

στη φωτο βλεπουμε και μακετα για το πως θα μοιαζει η αθηνα σε λιγες μερες, με τη νεα διακυβερνηση της νεας δημοκρατιας.

ηταν εντυπωσιακες οι εκλογες. αφου κοντεψαμε να πλακωθουμε μεταξυ μας για το τι θα ψηφισουμε (επεισα 1-2 να ψηφισουν το κομμα μου), βγαλαμε ενα αποτελεσμα μια απο τα ιδια. αλλα απο την αλλη, ειμαι σιγουρος οτι τα κομματα το ελαβαν το μηνυμα. οπως σε καθε εκλογες, το λαμβανουν, και μετα το κανουν delete. και αδειαζουν και τον καδο ανακυκλωσης.

οχι οχι, το ελαβαν. αληθεια. η ΝΔ δεν θα εφαρμοσει το μνημονιο, πχ δεν θα δημοπρατησει το φασμα (καναλια, ραδια) και δεν θα κανει καμια αλλαγη, περα απο κατι μικροκοψιματα σε μισθους και συνταξεις. της γιαγιας μου η συνταξη δεν κινδυνευει απο τη ΝΔ, θα της την κοψει ο χαρος οπου ναναι..εχουμε συμφωνησει να την βγαλουμε φωτο στο νεκροκρεββατο καθως θα κανει κολοδαχτυλο και με ενα χαρτι που θα γραφει "παρτε τα αρχιδια μου, δεν προλαβατε να μου κοψετε τη συνταξη". θα συνεχισουμε να ειμαστε ιραν λοιπον, ελπιζοντας μια μερα να βρουμε και πετρελαιο.

πολυ ενθαρυντικο ειναι επισης το γεγονος οτι το κκε αναγνωρισε οτι επεσαν τα ποσοστα του. διακρινω μια ρεφορμιστικη πολιτικη η οποια ενδεχομενως να φερει τριγμους και να εχουμε εξελιξεις. η αλεκα παντως δηλωσε οτι φταει το τουητερ. δεν προλαβαν να ενημερωσουν ολους τους παπουδες και τις γιαγιαδες που ψηφιζουν κκε οτι το χθεσινο τουητ, που τους προετρεπε να ψηφισουν συριζα, ηταν φαρσα. και ετσι, την πατησαν.

ο καημενος ο τζημερος παλι, δεν καταφερε να μπει στη βουλη ουτε και τωρα. αλλα δεν τον ειδα και πολυ στεναχωρημενο. δηλωσε απλα οτι εκαναν το καλυτερο δυνατο, αλλα δυστυχως εχασαν τον διαγωνισμο γιατι το σπεκ και το μπριφ δεν ηταν καλο. επισης, φημες αναφερουν οτι του ταξανε απο τη νδ την διαφημιστικη καμπανια για τις επομενες εκλογες, σε 6 μηνες, οποτε και θα ξαναγυρισει στον φυσικο του χωρο. θα στησει νεα διαφημιστικη και θα παρει και τον γαρεφαλακη. αλλωστε, ο στοχος του ηταν να κανει ενα ντεμο και να δειξει στα κομματα τι μπορει να πετυχει κανεις με καλη διαφημιση.

ο συριζα παλι, καταφερε να μην βγει, κατι που θα εθετε σε κινδυνο τη συνοχη και την ευρυθμη λειτουργια του. δυστυχως αυτο στεναχωρησε το φιλο μου τον μοσχα ο οποιος ομως τα γραφει και λιγο στα παπαρια του αυτα, μια και η εθνικη γαμαει, με πρωταγωνιστες μεταξυ αλλων και τον κοντοπυθαρο ποντιο παοκση. για τον συριζα δεν γραφω τιποτα χαιρεκακο γιατι οι περισοτεροι φιλοι μου αυτον ψηφιζουν και δεν θελω να με θεωρουν μαλακα. εξαλλου εγω ειμαι συγχρονος και προοδευτικος ανθρωπος. αν χρειαστει ομως, για το καλο των φιλων μου, θα ψηφισω και συριζα. επισης, παρατηρησα οτι οι πιο πορωμενοι με τον συριζα ειναι οι φιλοι μου που μενουν στο εξωτερικο 'η σκοπευουν να την κανουν για εκει. προφανως αποκει εξω τα βλεπουν πιο καθαρα τα πραγματα.

η μεγαλη ειδηση ομως ηρθε απο το χωρο του εθνικοαπελευθερωτικου μετωπου. η χρυση η αβγη γαμησε και παλι. παρα τους θεατρινισουμους της λιανας, ο κοσμος της αβγης επεδειξε χαρακτηρα και κρατησε το κινημα εκει που του αρμοζει. γυαλιζω ηδη τις μποτες μου και περιμενω καλεσμα για να αρχισουμε τις παρελασεις. θα καθαρισουμε και την αθηνα απο τους μεταναστες. οι μεταναστες ειναι πολυ επικινδυνοι. μπορει να καθεσαι διπλα σε καποιο μεταναστη και να ρθει ενας συντροφος απο την χρυση αβγη να τον σφαξει (για το καλο του τοπου), και να γεμισεις αιματα. απιστευτος κινδυνος οι μεταναστες.

τελος, κριμα για τον φιλο μου τον κυρτσο. μια φορα ειπε και αυτος να (ξανα)μπει στην πολιτικη και διαλεξε λαθος κομμα. σιγουρα θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο που δεν ειναι στη θεση του τερενς κουηκ, ο οποιος γρηγορα καταλαβε ποια ηταν η σωστη επιλογη.

και σας αφηνω με τη διαπιστωση οτι η αθηνα ειναι μια πολυ που δεν χωραει αλλους μεταναστες για αυτο και πρεπει να φυγουμε και να παμε στα χωρια μας. εκει που τους χαζους τους κανουμε χαζι (χωρις να τους πειραζουμε) στην πλατεια και δεν τους στελνουμε στη βουλη.

σιμο, τι θα γινει? θα βαλεις καμια φωτο απο καμια αυστραλεζα? αννετα, για χαρη μου του το ζηταω, μια θησεια θα ναι, μην τον μαλωσεις...σιμο, περιμενω.

1 σχόλιο:

astrap είπε...

Παρ΄όλο που υποστηρίζω ΣΥΡΙΖΑ βλέπεις τελικά ότι ψήφισα το ίδιο κόμμα με σένα.Έχεις τον τρόπο σου όπως και με τις γυναίκες.