25 Αυγούστου 2012

πολυ περιεργο αυτο το καλοκαιρι. και πολυ ζεστο. ομολογουμενως εχω πολυ αγχος. με χτυπα υποσυνειδητα και με κανει να συμπεριφερομαι λιγο καπως. ακομα και η εξωγηινη ηρεμια και τελεια αυρα του γκρεηνς (με τον οποιο αστεια αστεια περασα κανενα 10ημερο διακοπων και κοιμηθηκαμε αγκαλια σε σκηνη, αυτοκινητο, παραλια) δεν ηταν ικανη να με κουλαρει. ισως φταιει απο την αλλη οτι εχω μειωσει πολυ την ποσοτητα αλκοολ που πινω. θα το δω το θεμα.

γενικα, μαλλον, η "καταστροφη" της ρουτινας μου - το οποιο ηταν και το ζητουμενο βεβαια - εχει πολλες ενδιαφερουσες επιδρα σεις στο μυαλο και στο σωμα μου. τις οποιες ακομα δυσκολευομαι να διαχειριστω.

εκεινο που πρεπει να σημειωσετε ειναι οτι σας αγαπαω. παρολο καμια φορα που δεν φαινεται.

 η επιστροφη στο βολο, ακομα και για ψαξιμο σπιτιου, ειναι επισης πολυ ιδιαιτερη φαση. απο τη μια νιωθω ομορφα και απο την αλλη μου φαινεται λιγο φεηλ. μετα απο μια μερα μονο, νιωθω ηδη οτι δεν εχω φυγει ποτε απο εδω. το οποιο ειναι καπως. καπως σαν να γινεται κατι λαθος. ενα περιεργο ντεζα βου. ισως απλα βεβαια θελω το χρονο μου. τελοσπαντων, θα δουμε πως θα παει. ρ. φεραιου ειμαι, 4ος οροφος. σας περιμενω.

επισης, νιωθω πολυ χαλβας. ηρθα, ειδα 10 σπιτια, τα μισα γνωστων και φιλων, εμεινα σε κολλητο ο οποιος με γυρνουσε και με ταιζε και διαλεξα απλα ενα. η κοκκινομαλλα απο την αλλη, ταξιδεψε στην αλλη πολη που δεν ηξερε κανενα, βρηκε σπιτι, γυρισε πισω, νοικιασε βαν, το φορτωσε μονη της με τη βοηθεια ενος περαστικου, το οδηγησε μεχρι τη νεα πολη, το ξεφορτωσε και ξαναγυρισε πισω οδηγωντας. κουλ. ετσι, για πλακα. ετσι οπως πας εσυ, συντομα θα ξεπερασεις και τον ντεζερνοτ. (ο οποιος μολις γυρισε απο το περθ, σιμο. την αλλη πλευρα της αυστραλιας).

το αννοβερο ειναι ο βολος της γερμανιας.(αυτη τη φορα πραγματικα ημουν ετοιμος να βαλω τα κλαματα).

ο μοσχας μου βρηκε και καλλιτεχνικο ονομα για την καριερα μου στο εξωτερικο (ως σερβιτορος πιθανοτατα): george agros. (ti mou emathe o moshas pali..popo eimai polu cool)

2 σχόλια:

Lopi είπε...

να πάρεις φούρνο, σκοπεύω να έρθω να σου κάνω μαμαδίστικα φαγητά και να γκρινιάζω για το ότι δεν θα έχεις βάλει κουρτίνες ακόμα

BlameMe είπε...

entaksei. tha parw kai piata:)