19 Ιανουαρίου 2010

Ο/Η angelis είπε...

Δεν ξέρω αν δίνετε το δικαίωμα σε έναν τιποτένιο εξωθεσμικό να εκφράσει την άποψή του περί της ενδεχόμενης πραηβατοποίησης του 50k1, αλλά εγώ θα την αμολήσω:

1. Είναι ωραίο να ξεγυμνώνεσαι είτε στην παραλία (μπιτς) για σαν-τανινγκ, είτε σ' ένα μολ για να μπεις πρώτος και να κερδίσεις ένα ψυγείο, είτε στην τελική στο νετ για να σε θεωρήσουν όλοι οι υπόλοιποι μοναχικοί περβερτς ότι εσύ είσαι τουλάχιστον κουλ και δεν ντρέπεσαι να τσαλακωθείς.
2. Ακόμα κι εγώ που γνωρίζω τους περισσότερους από σας(αν και με μπερδεύουν τα γιούζερ νέημς και οι τρίχες που σηκώνονται) δεν καταλαβαίνω πάντοτε σε ποιόν αναφέρονται οι αιχμές, οι κατηγόριες και τα χεσίματα που κάνετε ο ένας στον άλλον. Μόνο εσείς τα πιάνετε, μη νομίζετε!
3. Κι εγώ που τα 'χω δύο, τι κατάλαβα; Αναγκάζομαι να κάνω "μοναχικές" διπλοβάρδιες:((
4. Τουλάχιστον η μάνα σου έχει 2:((
5. Ο πιο σημαντικός λόγος για να μην κλειδώσετε το μαγαζάκι πάντως είναι ότι θα χάσω τους επισκέπτες που με βρίσκουν από το blogroll σας. Στ' αρχίδια μου κιόλας για τις μαλακίες που γράφετε

4 σχόλια:

marietta είπε...

pote
prolavate
na
kanete
tosa
polla
posts?!!!?!?!!

kai min nomizete oti exete kai tosa polla hits,egw mpainw polles fores, kai 3anampainw gia na ta dei3w kai sta aderfia mou

marietta είπε...

min to kanete private!!!elaaaaa

BlameMe είπε...

mperdeutika tora. pos kanei post, post tou angeli, o simos? gnorizeis agapi ton paliotourko?

gia na kseperasoume to thema, afou odeuei pros sigkekrimeni lisi, pasifanes pleon, proteino na dimosiopoiisoume oloi kati polu prosopiko mas.

moody allen είπε...

δε θα γινει μασχαλιω μου, μην ανησυχεις.

κουραδιανε απλα εδωσα βημα σε μια ολοκληρωμενη, αντικειμενικη [καθοτι εκ των εξω] αποψη που δεν ειχε δυνατοτητα να ποσταρηθει.

συμφωνω με την προταση σου και προσθετω: αυτο το πολυ προσωπικο να οριοθετει [στο περιπου] το ιδιωτικο του καθενος