21 Σεπτεμβρίου 2010

μοντελα και φορτηγατζηδες




αναγκαστηκα να δω ειδησεις μετα απο 2-3 βδομαδες. επεσα πανω στους φορτηγατζηδες που κανουν απεργια. για ονομα. ολοι χοντροι, αξυριστοι, κακοντυμενοι... ελεος! καταστρεφεται η αισθητικη μου.

χαθηκε ο κοσμος αυτη η κυβερνηση να "πληξει" τα επαγγελματικα δικαιωματα των μοντελων, να τα παρουν αυτα στο κρανιο και να γεμισει η πανεπιστημιου διμετρες γυναικαρες και καλοντυμενους γκει. αυτο μαλιστα. αντι να πληρωνουμε ενα σωρο φραγκα στα μπαρ, θα κατεβαιναμε σε μια πορεια και θα εξασφαλιζαμε αυνανισμους ενος μηνα. τουλαχιστον. ασε που αν χοντρενε το παιχνιδι θα εκλειναν και τους δρομους. θα ξεκινας ασ πουμε για τη δουλεια και θα σε σταματανε 4 ξανθες γκομεναρες με μπλοκο και δεν θα σε αφηνουν να φυγεις. αυτα ειναι.

ενω με τους χοντρομπαλαδες... τι πραγμα ειναι αυτο. ετρωγα και βγηκε ο αλλος να μιλησει στην τηλεοραση ιδρωμενος και λιγδιασμενος. μου κοψε την ορεξη.

πρεπει να κανει η κυβερνηση μια κινηση ΜΑΤ.

επισης, σκεφτομουν, τι καλοι ανθρωποι αυτοι στα καναλια. οι δημοσιογραφοι. τους νοιαζει τοσο πολυ το καλο της κοινωνιας και το υπερασπιζονται καθε βραδυ. οποιος κανει μαλακια κατα τη διαρκεια της ημερας, τον φωναζουν στο δελτιο των 8 και του τα ψελνουν. οι διαλογοι ειναι (μαλακο-) δασκαλου - μαθητη ή κατι τετοιο τελοσπαντων. "γιατι κανετε αυτο? δεν βλεπετε οτι δημιουργειται προβλημα?..." και τετοια γελοια. και οι αλλοι, πιο γελιοι απαντανε. το προβλημα της κολοεποχησ μας ειναι οτι η αναγνωρισιμοτητα ειναι η μεγαλυτερη αξια, η μοναδικη, η μετατρεψιμη σε ολες τις αλλες (σεξ, χρηματα,...) και ολοι υποκυπτουν. σε καλουν στο γυαλι για να σε χεσουν και πας χαμογελοντας.

δημοσιογραφοι. αυτοι ξερουν το σωστο και το υπερασπιζονται με κοπο και ιδρωτα. τους ειμαστε υποχρεοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: