16 Δεκεμβρίου 2010

κολυμβητηριο και αλλα τετοια.

1. το κολυμβητηριο εκλεισε. χρωστανε λεει 250 χιλιαρικα στην εταιρεια γκαζιου. τωρα στα αληθεια με αγγιξε η κριση. πανω που ειχα αρχισει να χτιζω το τελειο σωμα. εμεινα στη μεση. θα το ριξω ξανα στο σεξ.


2. νοικιαστικε και το διπλανο και το απεναντι διαμερισμα. μονο το απο πανω μενει αδειο. προς το παρον. διπλα μενει ενα ζευγαρι. ο τυπος ειναι ενας χοντρομπαλας απο αυτους που νομιζουν οτι ειναι μπιλντερια. φοραει συνεχεια κολητες μπλουζες και περπαταει με ανοιχτα χερια. και φωναζει. δεν μιλαει. μου τα χει σπασει. καμια φορα τα βραδυα ακουω και την κοπελα να βαριανασενει. σαν να κανουν σεξ. αν και το πιθανοτερο ειναι απλα να χει ριξει την κοιλαρα του πανω της και να βογγαει απο τον πονο. ηλιθιος, το συγχωρω. χοντρος, κανενα προβλημα. ηλιθιος και χοντρος μου τη δινει. ασε που φοβαμαι οτι θα με δειρει κιολας. πανε οι μαγκιες που εκανα στους γερους, απο την αλλη πλευρα, και πετουσα σκαμπο στον τοιχο για να καταλαβουν οτι νευριασα απο τον θορυβο που κανουν... κοτα.

3. το χειροτερο ομως ειναι το απεναντι. οικογενεια με υστερικη μανα. οχι μονο κανουν φασαρια αλλα με πιανουν και τα ψυχολογικα μου. οταν την ακουω να στριγκλιζει, ταυτιζομαι με τα παιδακια, και θελω να βαλω στη διαπασων πανουση και να την σφαξω σαν κουνελι. ειναι για κλαματα η εικονα των γονιων που κανουν σαν υστερικοι με τα παιδια τους και τα φωναζουν συνεχεια. σε νευριασε? δες του το στομα να μην κανει θορυβο και δειρτο οσο θες. τι φωναζεις? εχουμε κ διαβασμα. καριολα.

4. φιλοξενουσα το σκ εναν ινδο φιλο. δυσκολο τασκ στις μερες μας. ειχα συνεχεια αγχος, οταν τον αφηνα μονο του, μην τον μαζεψει καμια αστυνομια. ΄΄η μην τον δειρει κανενας ακροδεξιος παπαρας. οι ενοικοι μας κοιτουσαν στραβα οταν μπαινοβγαιναμε απο την πολυκατοικια. θα νομιζαν οτι ειμαστε ζευγαρι μαλλον. ειναι κ ωραιο παιδι. τι να πεις, νωρις ειναι ακομα, τωρα τον γνωρισα.

2 σχόλια:

κινδυνος κεφαλαιος είπε...

το κολυμβητήριο έκλεισε γιατί εισέπραξε 250.000 τρίχες, όταν έφυγε το σκουφάκι σου ρε.

BlameMe είπε...

ντροπη σου.

παντως, σου εχω εμπορικη προταση. να πουλαμε σκουφακια κ καπελα τα οποια θα εχουν περουκα απο πανω. ετσι κατι τυποι σαν κ μας θα μπορουμε να περπαταμε μες το καταχειμωνο με το αγερωχο μαλι (της περουκας )μας να ανεμιζει, να το χτενιζουμε και τετοια.

βαλτην (ξερεις που) μαζι με την προταση για εταιρεια που θα γυριζει ντοκυμαντερ-βιογραφια (στυλ μεγαλοι ελληνες) κατα παραγγελια του πρωταγωνιστη.

θα βγαλουμε πολλα λεφτα σουγκαρ.