20 Δεκεμβρίου 2010

ο ερωτας στα χρονια της χολερας

θυμαμαι πολλες φορες μικρος να φαντασιωνομαι οτι ο κοσμος οδηγειται σε μια καταστροφη και οι ανθρωποι αφηνιασμενοι το ριχνουν στο απροκαλυπτο, απροκλητο, αχαλινωτο και χωρις περιορισμους σεξ. στο υγιες σεξ δηλαδη.

το συζητουσαμε συχνα και στις εφηβικες μας νυχτες και καναμε σεναρια με τους φιλους. με τη μικρη ελενιτσα να αποτελει τον νο 1 στοχο ολων μας. ποιος ξερει που να ναι τωρα... και κυριως ποσα κιλα να ναι...τελοσπαντων.

το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα.

τωρα που ολα ειναι πουτανα, που κλεινουν επιχειρησεις, πισινες σχολεια νοσοκομεια, ο λαος υποφερει επειδη χανει κοτερα και εξοχικα, η δραχμη ξαναγυριζει, η ευρωπη διαλυεται, η βορεια κορεα επιτιθεται στη νοτια κορεα, και αλλα τετοια, τωρα, τωρα ειναι η μεγαλη ωρα.

ας ξεσκιστουμε στο σεξ. ας βγαλουμε τα ματια μας σαν να μην υπαρχει αυριο. γιατι μαλλον δεν θα υπαρχει. τουλαχιστον ετσι οπως το περιμεναμε. ας χτυπησουμε το συστημα απο μεσα κανοντας τοσο πολυ ερωτα που δεν θα μας νοιαζει τιποτα απο ολες αυτες τις ετσι κ αλλιως μπαρουφες. τα χριστουγεννα ειναι κοντα. ας τα μετονομασουμε σεξουγενα και να του δωσουμε να καταλαβει.

στειλτε μεηλ οσες θελετε. θα περιμενω.

σκαρλετ παρε τηλεφωνο. σε αγαπαω. για παντα δικος σου. κουρ.

3 σχόλια:

Angelis είπε...

τζα! είδες γρηγοράδα αν θες κάτι πολύ; σε καπαρώνω λοιπόν εγώ, μη σε πάρει καμιά άλλη και τραβάω τα μαλλιά μου.

ελπίζω το my significant other να μη ζηλέψει.

κινδυνος κεφαλαιος είπε...

"Χούφτωστην, χούφτωστην!"

moody allen είπε...

προτεινω ψηφοφορια για τη συνταγματικη αναθεωρηση που δρομολογει ο κουραδιανος.

καιρο εχουμε να κανουμε ετσι κι αλλιως.

αλλα επειδη δεν θα υπαρχει κανεις να ψηφισει κατα, (μονο ο στρατος ισως, που εκ τον πραγματων δεν τον πιανει γιατι εχει ολες τις γυναικες στα ποδια του) αντι για ψηφοφορια, μπορουμε να προτεινουμε τροποποιησεις ή βελτιωσεις του προς ψηφιση νομοσχεδιου.