26 Δεκεμβρίου 2010

Η φλερυ και ο Ανιλ

δεν εχω ακουσει πιο ομορφο ονομα απο αυτο: Φλερυ Νταντωνακη.

φλερυ σαγαπαω. τακης.



ημερολογια πουτσοκλετας ενος ινδου:

- καθε πρωι που ξυπναει με ρωταει ποιος κανει απεργια σημερα και αν μπορει να κατεβει στο κεντρο με καποιο τροπο. μια μερα ηθελε να παει με τα ποδια. του εδειξα, και του εξηγησα οτι δεν χρειαζεται να παρει νερο μαζι του. εχει πηγες στο δρομο.

- του την επεσε ενας ιταλος εξω απο το μουσειο της ακροπολης-κλασσικο-ο οποιος του ελεγε οτι σχεδιαζει αμαξια. ο ανιλακος, μετα απο κανενα μισαωρο καταλαβε τι παιζει.

- στην πατρα. ξυπνησε το πρωι και πηρε το βιβλιο του (καποιο του φουκω, νομιζω την αβασταχτη ελαφροτητα) να το διαβασει στην παραλια. εκει, ειδε καποιους κυριους να βολταρουν τρωγοντας φρουτα και να απολαμβανουν τον πρωινο ηλιο. τελικα ηταν αφγανοι παρανομοι (=ο πολεμος που τους εδιωξε ειναι παρανομος, παρανομα διωγμενοι) μεταναστες οι οποιοι του διηγηθηκαν πως σκοτωθηκαν οι δικοι τους πισω στην πατριδα και πως εφτασαν μεχρι την ελλαδα. και του ειπαν ακομα οτι στα σουπερ μαρκετ, στην πατρα, ζητανε διαβατηριο απο τους ξενους. ετσι αναγκαζονται και κλεβουν πορτοκαλια για να φανε. ο ανιλ ντραπηκε να τους πει ποσα λεφτα παιρνει (~2000) αλλα τους δανεισε αρκετα. οι μεταναστες τον πινουν κανονικα και εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι. καρφι.

- μαγειρεψε κοτα με ρυζι αλα ινδικα και εφαγα 3 πιατα. πονουσε το στομαχι μου 2 μερες απο το πρηξιμο. και εκανε την κουζινα πουτανα. ο μονος χειροτερος απο μενα.

- χαρηκε πολυ οταν εμαθε οτι στην ελλαδα οι πολιτικοι δωροδοκουνται, οι επιχειρηματιες κλεβουν, οι παπαδες λενε ψεμματα οτι υπαρχει θεος, και επιβιωνει ακομα το εθιμο της προικας (ναι, ισχυει). συνεχεια μου λεει οτι μοιαζει πολυ η ελλαδα με την ινδια. ετσι οπως παμε, σε λιγο θα γυριστει στην αθηνα το slumdog millionaire #2.

- εχει κ αυτος, οπως πολλοι ινδοι, πορωση με την αρχαια ελλαδα. αγορασε και μια μπλουζα με τη φατσα του σωκρατη και αλλων παπαρων, και τη φοραει συνεχεια και χαιρεται. σημερα στο καφε που ειμασταν ενας τυπος απο απεναντι κοιτουσε την μπλουζα και γελουσε. θα ριξω επιτηδες καμια σαλτσα επανω της να μην καθαριζει με τιποτα μπας και γλιτωσω.

- εχει φωτογραφησει οτι γκραφιτι υπαρχει στην αθηνα. του ειπα οτι γνωριζω τους 2 πιο διασημους γκραφιταδες της ελλαδας αλλα δεν με πιστεψε.

- συζητουσαμε για γυναικες και μου ελεγε οτι θα θελε μια κοπελα στην οποια οταν γυριζει σπιτι το βραδυ να της λεει πως περασε την ημερα και τι του εκανε εντυπωση και εκεινη να τον ακουει με ενδιαφερον. του εξηγησα πως αν υπηρχαν τετοιες γυναικες δεν θα ειχαμε εφευρει τα μπλογκς.

κατα τα αλλα: το αλτ+τ+σι του σιμαο γαμησε. σιμο, πρεπει να μας γραφεις απο το μετωπο. πιο συχνα.

κατα τα αλλα 2: εχω κλασει απο την πολυ δουλεια. ειμαι στο "λιγο ακομα" τα τελευταια 2 χρονια. αυτα τα ποστς θα χρησιμευσουν πολυ στον τρελογιατρο που θα προσπαθησει να καταλαβει πως εφτασα εκει που θα φτασω σε λιγο. για αυτο τα γραφω.

κατα τα αλλα 3: διαλογος απο την εποχη της πισινας. οταν ηρθε ο Χ. ο οποιος μου γαμησε το κολυμπι γιατι αντι να κολυμπαω καθομουν και τον ακουγα να μιλαει για φιλοσοφια και να μου εξηγει για την αυτοκαταστροφη του ερωτα, την υποκειμενικοτητα της επιστημης και αλλα τετοια: "να, και η νασα προσφατα αναιρεσε θεμελιωδεις υποθεσεις της βιολογιας με την ανακαλυψη του αρσενικου σε αυτο το βακτηριο", [ηλιθιος κυριος απο τον διπλα διαδρομο:] "για πειτε ρε παιδια τι εγινε με αυτο της νασα", [Χ:] "ανακαλυψαν ενα βακτηριο με αρσενικο", [ηλιθιος:] "τι δηλαδη? αρσενικο με αρσενικο?"

μεχρι τωρα ακουσα 3 φορες το κομματι της φλερυ. τωρα τσοπιν.

2 σχόλια:

κινδυνος κεφαλαιος είπε...

τώρα σοβαρά, ερμαφρόδιτα βακτήρια;
πλάκα κάνεις έτσι;

κινδυνος κεφαλαιος είπε...

τώρα το έπιασα ένα λεπτό αργότερα πως είναι αλληγορία με τον ινδό αυτό με τα βακτήρια και τις πισίνες