23 Μαρτίου 2011

his wasted youth

πονεσε το στομαχι μου με την κολοταινια। αλλα θα την δω। τουλαχιστον μια φορα ακομα।

ολα τα λεφτα ειναι ο τυπος που κανει προταση για την πιτσαρια στον πρωταγωνιστη (της φωτο)। τρομερη ερμνηνεια।

ναι, ναι, ο πρωταγωνιστης ειναι αυτος της φωτο। οχι ο πιτσιρικας। η ταινια μιλαει για τα χαμενα χρονια της ζωης του।

ζεις στο περιστερι, με τη γυναικα σου που εχει χοντρυνει και ασχημηνει। το παιδι σου που ειναι στην εφηβεια και την μανα σου। η' την πεθερα σου। το διαμερισμα ειναι εβδομηντα τετραγωνικα και η δουλεια σου ακομα πιο στεναχωρη।

αυτο το σεναριο, καθε φορα που το βλεπω σε ταινια ΄η στην πραγματικη ζωη, με λουζει κρυος ιδρωτας। απλα, διοτι δεν εχω καταφερει να αποκλεισω την πιθανοτητα να αποτελεσει βασικο κομματι και του δικου μου μελλοντος | θανατος। εφιαλτης.

ο πρωταγωνιστης ισως να μην παιζει και τοσο-τοσο καλα. λενε καποιοι. εγω θα διαφωνισω. η φαλακρα, η οποια ειναι επιμελημενη ωστε να μην πετανε τριχες δεξια - αριστερα (αρα βλ. εμμονικος) σε συνδυασμο με την ελια/σπυρακι στο μαγουλο, κανουν ολη τη δουλεια μονες τους. δεν χρειαζεται καμια αλλη ερμηνεια.

και το τραγουδι του μελ που παιζει, ταιριαζει γαντι. ο λαρυ εκφραζει νομιζω τους πιτσιρικαδες. "εκφραζει τη νεα γενια". οι σκεηταδες, οι μικροι σημερα, θα μεγαλωσουν με λαρρυ. μπορεις να φανταστεις που θα καταληξουμε και τι μας περιμενει (σκεψου αναλογικα, οτι οι σημερινοι πολιτικοι μεγαλωσαν με θοδωρακη/χατζιδακι...)


η αναστασια μουμτζακη, που σε μεγεθος προσωπικοτητας μπορει να συγκριθει μονο με τον εμ-σι, διοργανωσε το πρωτο "Πεςτο Ντε" το προηγουμενο σαββατο. δεν λεω τιποτα αλλο ομως διοτι μαζεψε τρελα γκομενακια και δεν θελω να πλακωσουν στο επομενο οι γνωστοι ψω.....δες και να χαλασουν την αναλογια. τις θελω ολες για παρτυ μου.

τρεηλερ

mywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustseemywastedyouthmywastedyouthmustsee

Δεν υπάρχουν σχόλια: