10 Μαΐου 2011

στα 50 μου

το πώς αντιλαμβάνεσαι τον ορίζοντα εξαρτάται από την οπτική γωνία που εξαρτάται από το πόσο έχεις περπατήσει και προς τα πού.
λίγο καουμπόικο όλο αυτό.
μπορείς να αφήσεις στίγματα παντού, αριστερά, δεξιά, ψυχικά ταγκς.
να γίνεις όμως ουρανός, να ζωντανέψεις το θόλο των άλλων;


αυτό θα ήθελα όταν θα είμαι πενήντα κι ας μη γίνω - που θέλω να γίνω - πενήντα κι εβδομήντα τρία. τόσο υπολόγισα πως θα ζήσω όταν ήμουν έντεκα. αρκετά για να επισκεφτώ τη διαστημική βάση άλφα στο φεγγάρι, η οποία όμως δεν πάει δυστυχώς με το πρόγραμμα και είμαι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με το γεγονός αυτό.

οι φιλόσοφοι, οι δοκιμιογράφοι, οι υποκινητές πνευματικών δρόμων, ο δαλάι λάμα, ο πάπας, ο τζωρτζ μπους, ο Carlos Slim Helu ,
λοιπόν, όχι να έχω κάνει ό,τι και αυτοί δε νομίζω.
- θα ήθελα να έχω κάνει πράξη μία από τις ιδέες μου που θεωρώ καλή και να κλείσω με το ζήτημα.
- θα ήθελα να έχω ωφελήσει μια χ οντότητα και να μου λέει κάθε μέρα ευχαριστώ.

- στα 50 μου θα είμαι νεκρός, από βόμβα ακτιβιστή-τρομοκράτη-χάκερ μιας και κουβαλώντας τη για να αντιδράσω στη βάλτωση του χωρικού ελέγχου, ο οποίος θα βρίσκεται στα χέρια εβραϊκών πλέον γόνων, θα κάνω το λάθος να την τρυπήσω με μία βελόνα δίσκου και το φως ως πυροκροτητής θα εισέλθει στο υγρό, εύθραυστο, διαφανές, μη διακριτό του νερού, εκρηκτικό υλικό.
το συμβάν θα έχει συμβεί μετά την αναβίωση της ισπανικής γρίπης, η οποία πλέον θα προσβάλλει γενικά τα ισχυρά ανοσοποιητικά συστήματα μη διακρίνωντας ανθρώπους και μηχανήματα. οτιδήποτε σε επαφή με τη λέξη ίντερνετ, ακόμη και τα καφέ θα πέσουν σε κώμα και το παν θα αρχίσει να φθείρεται μέχρι να γίνει σκώρος που προσβάλλει και τα έπιπλα.
θα είναι το έτος 2014.

πρωτίτερα όμως, το 2012, ανακαλύπτεται η αναβίωση στις μνήμες που βρίσκονται στις βασίλισσες μέλισσες και που καταχωρήθηκαν μόνιμα μέσω του royalactin του βασιλικού πολτού στο DNA τους.

η συνείδησή μου λοιπόν επιστρέφει στο παρελθόν
και φτιάχνω μία παρέα πολυτισμική,
σκέτη χάβρα ιουδαίων,
μαζί κι ένα γαϊδούρι,
ώστε να κάνω πράξη τον προαναφερόμενο χρωματισμό του ορίζοντα.
τα οπτικά εφέ γίνονται εφαρμόσιμα απολύτως φυσικά με εκπαιδευμένα περιστέρια και τη βοήθεια αστρολόγων, αλλά και τις γνώσεις περί απενεργοποίησης της αμυγδαλής του εγκεφάλου μέσω αντανακλαστικών προβολικών συνδυασμού της υπεριώδους και της υπέρυθρης ακτινοβολίας.

όλα αυτά όμως δε θα συνέβαιναν αν δεν είχα μαζί μου τις μνήμες από την τελευταία μεγάλη έρευνα του 2013, περί κυβερνητικής και βιώσιμών συστημάτων του γιώργου κουραδιανού, η οποία πωλείται στα βιβλιοπωλεία του λιακόπουλου αλλά και ως pop art από τη Virgin.
έτσι διαχειρίζομαι την παρέα μου και θέτω τα θεμέλια της μετέπειτα βάσης του κόσμου.
έτσι, ώστε στα τέλη του 1970 με αρχές του 1980 να δοκιμαστεί ξανά η σταθερότητα του συστήματος και να δημιουργηθεί κατόπιν ένα καινούριο, ώσπου κάποια στιγμή στα βάθη των συμπάντων,
ο κουραδιανός γεννιέται με ένα διαφορετικό, λόγω του υπολογιστικού σφάλματος που του προκαλούν πλέον οι γεννημένοι τη δεκαετία του ογδόντα φίλοι του, σύνολο επιλογών και αποφασίζει να γίνει μηχανικός και τελικά γίνεται ο μαύριος μακάβριος άρχοντας του σύμπαντος και όλοι τον αγαπάνε ακόμη περισσότερο, γιατί πλέον έχει και λεφτά .

 
η αλήθεια είναι πως όταν θα είμαι πενήντα θα διαβάζω καθημερινά κόμικς και θα παίζω παιχνίδια στο second wife,
το second life της εποχής.
και θα είμαι μόνος μου αλλά θα κάνω και σεξ και θα έχω σαμποτάρει τον εαυτό μου πολλάκις, προς το καλύτερο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πωπω, κριμα που εχει γραφτει το blade runner ηδη. εσυ θα το εγραφες πολυ πολυ καλυτερα. θεος.

κουρ.