12 Σεπτεμβρίου 2011

ολα εχουν ενα τελος...εκτος απο το ιδιο το τελος.



μου αρεσει πολυ το γερμανικο χιπ-χοπ. μου θυμιζει το αγγλικο. και στα 2 δεν καταλαβαινω χριστο αλλα εχουν ωραιο ρυθμο. καλυτερα που δεν καταλαβαινω. σαν την εκκλησια φαση. αν ηξερα τι ελεγαν θα ξενερωνα μαλλον.



μιλωντας με καλα πληροφορημενες γερμανικες πηγες, ενημερωθηκα οτι πλησιαζει το τελος των ελληνικων διακοπων. δεν ηταν και λιγες. καμια 30ρια χρονια κρατησαν. ωραια περασαμε. αξεχαστο ελληνικο καλοκαιρι. τωρα ομως-και παλι-πρεπει να αφησουμε τον τοπο των διακοπων μας, την ελλαδα μας, και να παμε πισω για δουλεια. πισω στο εξωτερικο. εκει, θα δουλεψουμε καμια 20ρια -30ρια χρονια και μετα θα μπορουμε να επιστρεψουμε για τις νεες διακοπες μας.

το ιδιο καναμε και το 50/60. μια χαρα ειναι. δεν τιθεται θεμα. θα γινουμε και σωστοι ανθρωποι. θα μαθουμε να χρησιμιοποιουμε τα παρκα, να ξαπλωνουμε κατω απο τον ηλιο και να πινουμε φθηνες μπυρες στους δρομους και να κανουμε ποδηλατο.





γερασαμε νομιζω. οταν ηρθε η συμορια εδω αντι να την πεφτουμε στα κοριτσια, τις κυνηγουσαμε για να τις φωτογραφισουμε (κατα προτιμηση σε ακουσιες και εν αγνοια τους προκλητικες ποζες) με την σουπερ μηχανη του αρτιεμ. πρεπει να το δουμε λιγο το θεμα. μαστουρμπεητορς σπιτι, μαστουρμπεητορς και εκτος σπιτιου. επισης η αμ παραδεχθηκε οτι ο σιμος ειναι ο πιο ομορφος ενω ο αρτιεμ σαν αρκουδακι. και ευστοχα συμπληρωσε: "ειναι σαν να αμφιβαλει για καθετι που λεει". ρτμ αυτο με την αμφιβολια να το προσεξεις. μην ξεχνας, την κρισιμη στιγμη να τραβιεσαι. να θυμασαι οτι αυτο ειναι το σωστο. εκει δεν χωρανε αμφιβολιες.



περιμενω στρατο τωρα. οταν ο αρτιεμουλης (γλυψιμο) ανεβασει τις φωτο (απο τα κοριτσια που λεγαμε) ειμαι σιγουρος οτι θα ψηθει και θα αφησει για λιγο τη βεροια. στρατο ελα λιγο να σου μαθω γερμανικα αγαπη μου.



μιλαμε αυτες οι γερμανιδες ειναι πολυ μπρατσομενες. γερα κοριτσια.



φωτο ΑΜ. Εγω και τα 3 αγόρια: εμσι, σιμος, ρτμ.

1 σχόλιο:

moody allen είπε...

ποσο ομορφες στιγμες. ιωσηφ νομιζω οτι οντως ηρθε η ωρα για δουλεια. ξεκιναω το ψαξιμο προς τα χειμερινα καταλυματα οπου ηδη διαμενεις.