23 Οκτωβρίου 2011

Πλείσις του Μπί

Η κοινή γνώμη περιμένει εναγωνίως την εκλογή της πόλης που το εν λόγω κρού θα αποφασίσει να μετοικήσει και συγχρόνως να αναδείξει στον ιδανικό τόπο να ζεί και να δημιουρεί (δημός+ούρα, βλ. φωτό πάνω πάνω στο μπλόγκ, όπου φαίνεται ότι αυτός που έχει το ζηλευτό μέγεθος υστερεί στην τεχνική της δημιουρίας) κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του και μόνο τον εαυτό του.
Μετά το Βόλο της καρδιάς μας, που δύσκολα θα λείπει από τις υποψηφιότητες για πολύ καιρό ακόμα, η ιδέα της Βαρκελώνης εγκαταλείφθηκε γρήγορα τόσο από τις υποψηφιότητες όσο και από το Παναγιώτη, ο οποίος, εδώ και λίγο καιρό κατοικεί στο Μιλάνο (φανερή η επιρροή του από τη σκάλα του Μιλάνου στο Βόλο). Η βασική προυπόθεση της προκαταρκτικής εξέτασης των πόλεων ήταν το πρώτο γράμμα να είναι το Β. Το Μιλάνο δεν αρχίζει βέβαια από Β αλλά είναι πολύ κοντά στην Μπολόνια (Βολόνια, που θυμίζει και Βόλο και Ιωνία, χμ, η Κωλονία?) και στη Βενετία (που θυμίζει το θάνατο εκεί και γι΄αυτό εγκαταλείφθηκε, και για την υγρασία).
Η κρητική επιτροπή, αποτελούμενη από τους εξής τρείς κρητικούς, Γιώργο, Εμ, Σι, πήρε γρήγορα την απόφαση και εξαπέστειλε τελεσίγραφο στις ένοπλες δυνάμεις να βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση γιατί το γκούγκλ μάπς δεν ήταν αρκετό. Η αεροπορία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα (δεν έχει διευκρινιστεί εαν ήταν σε μορφή ρίμας ή μαντινάδας) του μεγάλου Γιώργου Εμ Σι και μας έστειλε τον νούμερο ένα λοκέισον σκάουτερ που είχε. Με εξαιρετικό μπαγκράουντ από ρεπεράζ ανά το κόσμο, ο Γιώργος ξεκίνησε τις έρευνές του από το Βερολίνο για το πολύ απλό λόγο ότι ήταν ήδη εκεί η γκόμενα του. Δεν έμεινε εκεί όμως, προχώρησε στην κατάργηση του προαπαιτούμενου Β στην ονομασία της πόλης (ε μην κάνουμε μάγκες τους Βουκουρέστες και τους Βουδαπέστες), μάλλον γιατί δε βόλευε η πτήση για Μπεϊζίν, και έτσι άρχισαν να παίζουν και άλλα ονόματα (Κοπενχάγη, Χόνγκ Κόνγκ, Δράμα, Πρέβεζα, Τρανόβατο Γρεβενών).
Αυτή η απόφαση του όμως έμελλε να προκαλέσει τριγμούς στα θεμέλια του πρότζεκτ, καθώς την επομένη συστήθηκε τριμελής αποσχιστική επιτροπή αποτελούμενη από εμένα και τους εικονιζόμενους

Δεν θελήσαμε να αγνοηθεί η βέροια (αν όντως μετοικήσουμε εκεί θα γράφεται με κεφαλαίο το αρχικό), γιατί εκεί κατοικεί η μάνα μου και η μάνα του Παναγιώτη.
Ο Μπέλε εγκατέλειψε την υποστήριξη της Βαρκελώνης για το πρεστίζ της Βιέννης και πιστεύω πως θα δικαιωθεί και με αυτή την απόφασή του, η άλλη ήταν η αναβολή της αναχώρησης του, προκειμένου να προλάβει να δεί το τοπικό ντέρμπι Α-Π σε κανένα σύνδεσμο στη Τούμπα.
Το Λονδίνο είναι εκτός λόγω ΟΑ όπως με πληροφόρησε ο σερ Γκρέινς.

Δεν ξέρω τι σκατά μαγνήτη έχει αυτή η Αθήνα (γράφεται με κεφαλαίο γιατί έχει ήδη κατοικηθεί από τον Αρτιέμ) και έχει τραβήξει τόσα ομορφόπαιδα.
Σίμο, Σούγκαρ, Αρτιέμ. Πρέπει να έρθω να δώ τι παίζει εκεί κάτω.

Πρέπει να θέσουμε το θέμα επί τάπητος (επί Τάπας αν ήμασταν στη Βαρκαλόνι, στραγάλι)
και το ραντεβού θα δοθεί μεσάνυχτα στο Παρίσι.

Κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι η πόλη μας και θα το συζητάει όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλάμε χαμός, αμπαλαέα, της καριόλας θα γίνεται.

5 σχόλια:

Lopi είπε...

o Σίμος, ο Σούγκαρ, και ο Αρτιέμ έχουν έρθει εδώ για τη μαγειρική μου και για τον Σπύρο

stratoulenios είπε...

Μαγειρεύεις τόσο καλά?
Τότε γιατί δεν σε είδα σε άλλη εκπομπή πλήν της αγαπημένης μου.
Θέλω Σπύρο, θα του φέρω τις γάτες μου τις ψώλες να γαμάει όλη μερά!

BlameMe είπε...

ego eimai mesa gia ti veroia. alla tha koimomaste sto idio krevati, me pouan sentonia. allios oxi.

astrap είπε...

Εγω τι ειπα για ΟΑ δεν καταλαβα

Lopi είπε...

στρατουλένιε, ο Σπύρος δεν γαμάει
γιατί του τα'χουμε κόψει

ξέρω, ΑΟΥΤΣ