28 Μαΐου 2012

ΔΡ ΔΡ ΔΡ ΔΡ ΔΡ ΔΡ

παιδιά δεν ξέρω αν το καταλάβατε, εγώ σήμερα το συνειδητοποίησα με όλη μου την ψυχή, αφού μου το ανέφερε ο εστράπολις: Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!! δηλαδή, εκτός του ότι δεν θα μπορούμε ποτέ να του λέμε "κύριε ιωσηφίδη, κρύωσε το παστίτσιο σας", θα πρέπει σε κάθε περίσταση να τον φωνάζουμε "Δόκτωρ ιωσηφίδη!!". μα δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι είναι η πιό ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μου/μας. δεδομένου ότι στον κύκλο μας κανένας δεν αποφάσισε να αρχίσει να σκορπάει μωρά στο δρόμο, μάθαμε όλοι μας σε πιό ρίαλ πράγματα που μας κάνανε χαρούμενους. και χαιρόμαστε ο καθένας με το τι καταφέρνει ο άλλος, εδώ και τόσο καιρό. ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!?!?! ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?! καταρχάς, θα έπρεπε να ήμασταν όλοι στο βόλο σήμερα και να βουτήξουμε στην θάλασσα μετά, ή απλά να τον κρεμάσουμε σε ένα γερανό και να τον κοιτάμε, μάλλον αυτό θα ήταν το καλύτερο του. ή να τον πάμε στην γορίτσα και να τον αφήσουμε να γυρίσει από εκεί με τα πόδια. ή να τον πάμε στον αϊ γιάννη και να τον αφήσουμε να μας μιλάει για τελευταία φορά σαν κανονικός άνθρωπος, πριν να γίνει ένας υπεράνθρωπος δόκτωρ, έτοιμος να απογειωθεί στο διάστημα. 

και σκέφτομαι, αν τόσα χρόνια θεωρούσαμε τον ιωσηφίδη θεό, ΤΩΡΑ που είναι και επισήμως ο καλύτερος από όλους μας, τι πρέπει να κάνουμε? και τώρα που είναι αυτή η παράξενη στιγμή που πρέπει πραγματικά, για κάθε συμβουλή που μας δίνει να τον πληρώνουμε, πως θα ανταπεξέλθουμε?

και αλήθεια, πόσο παράξενο, πωπω, νιώθω ότι τελειώνει μία αρκετά μεγάλη περίοδος σήμερα. και δεν είναι απίθανο που αυτός ο ίδιος άνθρωπος που δίνει σε όλους μας κίνητρα να γινόμαστε καλύτεροι εδώ και τόσα χρόνια, παίρνει τους στόχους του και τους κάνει κομμάτια? και δεν είναι απίθανο που καταφέρνει πρώτος-πρώτος αυτά που υπόσχεται στον εαυτό του?

1 σχόλιο:

μελ είπε...

και στο πνεύμα της ημέρας αυτό εδώ είναι μία ομιλία του david foster wallace σε απόφοιτους:


http://faculty.winthrop.edu/martinme/Thisiswater.htm