15 Ιουλίου 2012



εχει τοσο πολυ ζεστη που νομιζω οτι εχω χασει τον ελεγχο του σωματος μου. και τον ελεγχο του μυαλου μου. παραλυση. πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ και για τοσες πολλες ημερες το κεφαλι μου. το πανω. 2 χρονια εχα να δω τοση ζεστη (περσι το καλοκαιρι στη γερμανια φορουσαμε και ζακετες).

κατι μερες σαν τη σημερινη καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο μπουρδελο αυτες οι χωρες στη μεση ανατολη και στην αφρικη. με τοση ζεστη πως να μην πλακωνεσαι με οποιον περναει απο διπλα σου. και κυριως με οποιον μπαινει αναμεσα σε σενα και στο ερκοντισιον.

θα μου πεις και στο χογκο εχει απειρη ζεστη (κ κυριως υγρασια) αλλα δεν σκοτωνονται. παρολο που ειναι ο ενας πανω στον αλλο.

τα τελευταια 1-2 χρονια εχω ανεβει πολλες φορες στο χωριο και εχω περασει αρκετες ωρες με ατομα που επαιζαν σημαντικο ρολο στη ζωη μου οταν ημουν μικρος. φιλοι, συγγενεις, κλπ. συνηδειτοποιησα οτι καποιοι απο αυτους, με τους οποιους ξοδευα αναγκαστικα πολυ χρονο καθημερινα, ειναι πειραγμενοι, ψυχωτικοι και εχουν ενα σωρο θεματα. πολυ ενδιαφερον. το τελευταιο χριστουγεννιατικο τραπεζι ηταν αποκαλυπτικο.

οταν διαβαζα για τις πανελληνιες, τοτε δηλαδη που ο σπυρος λουης προπονουνταν για τους ολυμπιακους αγωνες, ακουγα μουσικη απο ενα παλιο στερεωφωνικο στο οποιο ειχα συνδεση ενα μονο ηχειο. δεν θυμαμαι μαρκα, αλλα οποιος εχει γονεις πανω απο 50 χρονων σιγουρα θα εχει στο σπιτι του ενα ιδιο.  'η ήταν τρελη μοδα στα 80ς ή τα εδινε τζαμπα το πασοκ οταν βγηκε.  τεσπα. τοτε ακουγα μονο 2ο προγραμμα. ή αυτο θα ακουγα 'η ποντιακα. λογικη επιλογη.

θυμαμαι που ακουγα τις διαφημισεις για συναυλιες (τοτε ακουγα εντεχνο) στην αθηνα και ζηλευα που δεν μπορουσα να παω...επισης θυμαμαι οτι στο δωματιο που διαβαζα δεν ειχα κουρτινα και το παραθυρο ηταν πανω στο δρομο. κονσομασιον.

καθε φορα που πεφτω στο summertime θυμαμαι μια εκπομπη που ειχε αφιερωμα σε ολες ('η καποιες) απο τις διασκευες του. η εκπομπη διαρκουσε 2 ωρες και επαιζε τις διασκευες τη μια μετα την αλλη. καποθ το 1995-6 στο 2ο. θεος ο παραγωγος.

αυτα.


1 σχόλιο:

BlameMe είπε...

auti i ntantonaki exei kamia kori mipos? tha ithela na tin gnoriso an moiazei sti mana tis