22 Απριλίου 2014

Τα αυγα του Πασχα




με το παρον θα ηθελα να ενημερωσω τους μισους συγγραφεις του μπλοκ για το τι κανουν οι αλλοι μισοι. μια και εχουμε καιρο να τα πουμε.

ο σιμος ειναι πολυ χαρουμενος στη δανια. δουλευει παρα πολυ αλλα του αρεσει. θελει να ασχοληθει μονο με το ντιζαην. αντε ισως κανει και λιγο τον αρχιτεκτονα. θα ειναι ομως μονο για βιοποριστικες αναγκες. φυσικα, ομορφηνε και αλλο.

οχι τοσο οσο το κοριτσι του βεβαια. το οποιο δικαιωνει εκ των υστερων τον ΓΑΠ αφου, οταν την κοιταζεις, καταλαβαινεις οτι οντως εχουμε γινει η δανια του νοτου. σιμος και αννετα. πιο δανεζικο ζευγαρι δεν εχει δει η τουμπα ολοκληρη. εβερ. μαζι τους και η αννα, που ξεχειλιζει απο στυλ σε υφασματα, τσαντες, σκουλαρικια και φυσικα μουσικες (chances with the wolves - φαση παντα).

η κονη και ο αντρεας. δεν εχω αποφασισει ποιον απο τους δυο θα παντρευτω αν ποτε χωρισουν. δεν θα χωρισουν ποτε. φιλιουνται συνεχεια. και , καπως περιεργα, οταν τους κρυφοκοιταζα νομιζα οτι ακουγα τον βασιλη να τραγουδαει "σε ακολουθω".

ο στρατος. αχ, ο στρατος. τον εβλεπα να κανει με χαρη βολτα στο λιμανι, πανω στο ωραιο αγωνιστικο του ποδηλατο, με εκεινη την ροζ - α λα ρτμ - πινελια. τι θεος. και τι καλος στο ποδηλατο. κανει χωρις χερια μαλιστα, καμια φορα. και παντα, χωρις σελα. ποσο του αρεσει αυτο. χαιρεται τον λιγο ελευθερο χρονο που του απομενει πριν βγει στις οθονες και γινει της πουτανας. γεννημενος για να διδαξει αυτος ο ανθρωπος. ο ολλανδος με την ιπταμενη πουτσα.

η αντζελα. παντα βουτηγμενη μεσα στα χαμογελα και τη μαλακια. τι κοριτσι και αυτο. η τελεια απαντηση σε καθε ανουσια/ψευτο-βαθυστοχαστη και υπεροπτικη μελαγχολια. ειχαμε μερικα ωραια οικογενειακα τραπεζωματα με τον παππου του γιου του μελιδη.

ο σιβες. τον ειδα πρωτου φυγω. θα τον ξαναδω και τωρα, πρωτου φυγει. ισως. καλα, για τον σιβε εχω να σας πω παρα πολλα. και δεν εννοω το νιου γιορκερ η το μπιχανς. αλλα τελοσπαντων, ολοι ξερουμε ποσο σεμνος ειναι και δεν θελει να τα λεμε. σιβε, οταν τελειωσεις τον τοιχο, παρε κανα τηλ.

σουγκαρ. πολυ χαρουμενος. ηρεμος και γαληνιος. με το κοριτσι του διπλα. καναμε μια συντομη βολτα. μιλησαμε για σινεμα, τον παναθηναικο, το μπιτκοην, και γενικα ολα αυτα που στριφογυριζουν μεσα στο απιστευτο κεφαλι του. μια χαρα.

οι υπολοιποι δεν ξερω τι κανετε. υποψιαζομαι ομως. καμια φορα σας ονειρευομαι κιολας. συνηθως χωρις ρουχα.

το εξοχικο σας στο βολο σας περιμενει αυτη την ανοιξη/καλοκαιρι. Εμσι/Μπριτ, υποσχεθηκατε να ερθετε για 3-βδομαδο (Μοσχα εχω να σε δω 2 χρονια). Φυσικα εχω απειρη δουλεια (ξεκινησε η περιοδος του κυνηγιου και φετος) αλλα, ειναι - ισως - και το τελευταιο καλοκαιρι στο βολο. απο σεπτεμβρη θα μαθαινω μπουζουκι απο τον πρωτομαστορα χριστακη.







3 σχόλια:

moody allen είπε...

pilio giorgo, sto amaxi, california dreamin, alone again or, kites kai dakrya potamia apo ta anoixta parathyra. poly oraia itan sti thessaloniki re gamoto. akoma den mporo na syneltho kai na strotho sti douleia.
kai poios tha einai sto volo tora pou tha fygeis, na perifrourei to skliro pyrina twn anamnisewn, gamo to xristaki kai tin panagitsa?
poios? o marelas isws.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΛΩΡΟΣ ΡΕ ΣΙΜΟ

simause είπε...

tis manas sou to mouni oikogeneiarxi