8 Ιουνίου 2011

Οικονομια

ενω αυτη τη στιγμη συζητανε και πλακωνονται οι αμερικανικες με τις γερμανικες τραπεζες για το ποιος θα αποροφησει την χασουρα της αναδιαρθωσης, εμεις φωναζουμε για το αν πρεπει να παρουμε μετρα ή οχι, να γίνει αναδιαρθωση 'η οχι κλπ κλπ. παντα ο κοσμος/λαος ειναι τουλαχιστον ενα βημα πισω απο αυτα που πραγματικα συμβαινουν στην οικονομια. μπαη ντιφολτ. υπαρχει ελλειψη πληροφορησης. για αλλα συζηταμε και δημοψηφιζουμε εμεις και αλλα ειναι αυτα που πραγματικα συμβαινουν. θα το συνειδητοποιησουμε στα ντοκυμαντερ του 2040.

ωστοσο, θελω να διαβεβαιωσω τον ελληνικο λαο, οτι δεν θα βγουμε απο το ευρω. ποτε, οτι και αν γινει. το πολυ πολυ, να υπαρξει το ελληνικο ευρω. οπως υπαρχει η τουρκικη λιρα και η αλλγικη λιρα. αντιστοιχα.

EEURO. 'η GREURO, ή EUROE ή ΕΛEURO. μπορουμε να κανουμε ενα διαγωνισμο για το πως θα λεγεται. με ισοτιμια 1:10 βεβαια. αλλα απο το ευρω δεν θα βγουμε. ισως μετα, υπαρξει και το πορτογαλικο ευρω, ΠEURO, ή EUROΠ και παει λεγοντας.

2 σχόλια:

stratoulenios είπε...

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ
ΡΟΔΟΠΑΙΟΣ
ΚΑΠΝΙΚΑ-ΕΟΥΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό. Όλα αυτά που γίνονται αλληλοσυνδέονται πάντως . Αν κάτσει και σκεφτεί κανείς το πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στην παγκόσμια οικονομία με όλα αυτά που γίνονται με τα νομισματικά ταμεία και τους λίπους νταβατζήδες ( μετά συγχωρήσεως ), εαν δει κανείς την εξελικτική πορεία στο συνάλλαγμα / μετατροπή νομισμάτων με όλα αυτά τα καθημερινά σκαμπανεβάσματα θα καταλάβει ότι το τέλος είναι πάνω - κάτω προβλέψιμο.